مواد مورد نیاز سوپ:
قلم گوساله یا گوسفند 1 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
سیب زمینی 2 تا 3 عدد
هویج 2 تا 3 عدد
نخود فرنگی نیم کیلو
فلفل سیاه نکوبیده یا برگ بو چند عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری
آرد گندم یک قاشق غذا خوری
نمک، فلفل و آبلیمو به میزان لازم
روش پخت سوپ:
قلم گوساله یا گوسفند را همراه یک عدد پیاز و برگ بو یا فلفل سیاه نکوبیده و یک دانه هویج با 2 تا 3 لیوان آب روی شعله قرار دهید.بعد از یک تا دو ساعت پختن آن را صاف کرده پیاز دومی را رنده کرده و با یک قاشق روغن و کمی زرد چوبه چند تفت می دهید سپس آرد گندم را در آن می ریزید و بعد از چند بار تفت دادن آب قلم صاف شده را به آن اضافه کنید و روی شعله ملایم می گذارید.
وقتی که چند جوش زد هویج خرد شده و نخود فرنگی را در آن می ریزید .زمانی که نخود فرنگی نیم پز شد سیب زمینی را پوست گرفته تکه تکه نموده به آن اضافه می کنید آنگاه رب گوجه فرنگی را در آن می ریزید و نمک و فلفل می زنید وقتی سوپ به روغن افتاد آماده است البته می توانید مدتی که سیب زمینی را در سوپ می ریزید 1 قاشق غذا خوری جعفری خرد شده را در آن بریزید.
قلم گوساله یا گوسفند 1 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
سیب زمینی 2 تا 3 عدد
هویج 2 تا 3 عدد
نخود فرنگی نیم کیلو
فلفل سیاه نکوبیده یا برگ بو چند عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری
آرد گندم یک قاشق غذا خوری
نمک، فلفل و آبلیمو به میزان لازم
روش پخت سوپ:
قلم گوساله یا گوسفند را همراه یک عدد پیاز و برگ بو یا فلفل سیاه نکوبیده و یک دانه هویج با 2 تا 3 لیوان آب روی شعله قرار دهید.بعد از یک تا دو ساعت پختن آن را صاف کرده پیاز دومی را رنده کرده و با یک قاشق روغن و کمی زرد چوبه چند تفت می دهید سپس آرد گندم را در آن می ریزید و بعد از چند بار تفت دادن آب قلم صاف شده را به آن اضافه کنید و روی شعله ملایم می گذارید.
وقتی که چند جوش زد هویج خرد شده و نخود فرنگی را در آن می ریزید .زمانی که نخود فرنگی نیم پز شد سیب زمینی را پوست گرفته تکه تکه نموده به آن اضافه می کنید آنگاه رب گوجه فرنگی را در آن می ریزید و نمک و فلفل می زنید وقتی سوپ به روغن افتاد آماده است البته می توانید مدتی که سیب زمینی را در سوپ می ریزید 1 قاشق غذا خوری جعفری خرد شده را در آن بریزید.