خورش باقلا و گشنیز با طعم سیر
مواد لازم برای 4 تا 5 نفر:
500 گرم گوشت گوسفندی
500 گرم باقلا سبز
4 قاشق سوپخوری گشنیز خرد شده
1 عدد پیاز
6 حبه سیر
1 قاشق سوپخوری زعفرن آب کرده
1قاشق مربا خوری زرد چوبه
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه:
1. باقلا را از هر دو پوست در آورده، بشویید و در آبکش بریزید. پیاز را پوست کنده،شسته و خلالی خرد کنید.حبه های سیر را هم خرد کنید.
2. گوشت را هم شسته و خورشی خرد کنید. در قابلمه ای روغن ریخته روی حرارت بگذارید.
3. روغن که داغ شد پیاز و سیر را در روغن ریخته و خوب سرخ کنید.پیازها که طلایی شدند،زردچوبه را اضافه کرده و به هم بزنید.
4. حالا نوبت اضافه کردن گوشتهاست. آنها را هم خوب سرخ کرده تا آب آنها بخار شود.زعفران آب کرده و فلفل را هم اضافه کنید.
5. مقداری آب بریزید و در ظرف را بگذارید. حدود یک ساعت صبر کنید تا گوشت بپزد.
6. بعد از پخت کامل گوشت ،باقلا را اضافه کنید.حالا می توانید نمک را هم اضافه کنید و مزه خورش را بچشید.
7. در مراحل آخر پخت ، گشنیز را هم اضافه کنیدو بعد از 10 دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر کشیده و به همراه برنج سرو کنید.
این هم غذای آماده شده
پیشنهاد دوستانه:
حتماً امتحان کنید خیلی خیلی خوشمزست.هووووووووووووووووووووووووم