آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

تبلیغات
طبقه بندی موضوعی

ته چین والک

ته چین والک

مواد لازم برای 6 تا 7 نفر:

4 پیمانه برنج
750 گرم والک پاک شده
ا عدد سینه مرغ
1/4 پیمانه روغن مایع
1 پیمانه ماست چکیده
1/3 پیمانه زعفران دم کرده
5 عدد زرده تخم مرغ
نمک و فلفل به میزان لازم
مقداری زرد چوبه


طرز تهیه:

1. برنج را پاک کرده و با مقداری آب و کمی نمک به مدت دو ساعت بگذارید تا خیس بخوردو والک را شسته و خرد کنید
2. مرغ را با کمی روغن و زرد چوبه و مقدار مناسبی نمک و فلفل در قابلمه ای ریخته و روی حرارت بگذارید. مقدار خیلی کمی آب بریزید تا مرغ با حرارت ملایم بپزد و به روغن بیفتد. بعد مرغ را در روغن خودش کمی تفت دهید.
3. قابلمه ای آب کرده و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. برنج خیس کرده را از آب نمک بیرون آورده و در آب جوش بریزید.
4.وقتی برنج یکی دو قل جوشید والک را هم اضافه کنید تا هر دو با هم جوشیده و نرم شوند. بعد از نرم شدن آنها را آبکش کنید.
5. زرده های تخم مرغ را با روغن و ماست چکیده در کاسه ای مناسب ریخته و خوب مخلوط کنید. نمک، فلفل و زعفران را هم به این مواد اضافه کنید و هم بزنید. برنج و والک آب کش شده را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
6. کف تابه یا پیرکس مورد نظر را چرب کرده، نیمی از برنج آماده شده را در کف قالب ریخته و فشرده کنید
7. سینه مرغ را به اندازه های مناسب خرد کنید و روی لایه برنج ریخته طوری که همه سطح برنج را بپوشاند.
8. حالا نیمه دیگر برنج را روی مرغ ریخته و کاملاً صاف و یکدست کنید. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
9. قالب یا تابه را در فر به مدت یک ساعت و نیم بگذارید تا ته چین والک آماده شود.


یه جور دیگه:

به جای استفاده از فر می توان مواد ته چین را در تابه ای نچسب ریخت و روی حرارت ملایم اجاق پخت.

آموزش آشپزی |

ته چین

غذای ایرانی

طرز تهیه ته چین

ته چین زعفرانی

ته دیگ

روش پخت ته چین

ته چین طلایی

غذای محلی

پخت ته چین

ته دیگ پلو

عکس ته چین

ته چین پلو

طرز تهیه غذای محلی

ته چین والک

نظرات  (۱)

آموزش آشپزی

سایت آموزش آشپزی نیک استار – آموزش درست کردن غذاهای ایرانی و خارجی به همراه نکات پخت به صورت مرحله به مرحله – آموزش آشپزی با تکنیک های روز و سنتی


جهت ورود به مطالب آموزش آشپزی نیک استار بر روی آموزش آشپزی کلیک کنید.



ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی