دست پیچ خرما
اینم یه نوع تزیین خرما واسه سفره های افطار
مواد لازم :
خرما 125 گرم
آرد 5/1 پیمانه
کره 2/1 پیمانه
پودر قند 4/1 پیمانه
زرده تخم مرغ 1 عدد
شیر ۴/۱ پیمانه
گردو 4/1 پیمانه
طرز تهیه :
کره و پودر قند را با هم مخلوط کنید با همزن بزنید تا کاملا لطیف شود بعد زرده و وانیل را اضافه کنید شیررا کم کم اضافه کنید و در آخر آرد را الک کنید هم بزنید تا کاملا لطیف شود ولی زیاد ماساژ ندهید چون روغن می اندازد. هسته خرمارو دربیاورید جاش مغز گردو بذارید.
خمیر را لای کاغذ روغنی باز کنید به قطر 3 میلی و به شکل مربع برش بزنید بعد خرما را لای خمیر بذارید و بپیچید یا اینکه خمیر رو لای کاغذ که باز کردید به کمک چاقو به صورت نوارهای باریک در بیارید و به صورت + دور خرما بگیرید بعد بذارید توی سینی فر و روش مخلوط زرده تخم مرغ و شیر بزنید و با شکلات چیپسی تزیین کنید و در فر با حرارت 140 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه بگذارید تا روش طلایی شود البته اگر به صورت نوار دور خمیر گرفتید 10 تا 15 دقیقه تو فر باشد بهتره.