مواد مورد نیاز برای تهیه سوپ:
دانه ذرت 200 گرم
نخود سبز 150 گرم
کرفس 1 عدد
پیاز 1 عدد
خامه 100 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
آرد 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه سوپ ذرت:
نخود سبز را از پوست اول در آورده با کمی آب و نمک می گذاریم بپزد . ذرت را هم با مقداری آب می پزیم . برگهای کرفس را از آن جدا کرده ساقه های آن را خرد کرده می شوییم و آماده می کنیم . پیاز را خرد کرده و با 2 قاشق روغن تفت می دهیم . کرفس خرد شده را به پیاز اضافه می کنیم . سپس آرد را روی پیاز و کرفس می ریزیم و همه را یک تفت می دهیم 6 لیوان آب گوش یا مر را روی آنها می ریزیم کمی نمک و فلفل هم به آن زده، می گذاریم با حرارت ملایم چند جوش بزند تا سوپ غلیظ شود ذرت و نخود پخته را داخل سوپ می ریزیم و بعد از یکی دو جوش سوپ را از روی حرارت بر می داریم و در ظرف می کشیم و خامه را روی آن می ریزیم.
دانه ذرت 200 گرم
نخود سبز 150 گرم
کرفس 1 عدد
پیاز 1 عدد
خامه 100 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
آرد 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه سوپ ذرت:
نخود سبز را از پوست اول در آورده با کمی آب و نمک می گذاریم بپزد . ذرت را هم با مقداری آب می پزیم . برگهای کرفس را از آن جدا کرده ساقه های آن را خرد کرده می شوییم و آماده می کنیم . پیاز را خرد کرده و با 2 قاشق روغن تفت می دهیم . کرفس خرد شده را به پیاز اضافه می کنیم . سپس آرد را روی پیاز و کرفس می ریزیم و همه را یک تفت می دهیم 6 لیوان آب گوش یا مر را روی آنها می ریزیم کمی نمک و فلفل هم به آن زده، می گذاریم با حرارت ملایم چند جوش بزند تا سوپ غلیظ شود ذرت و نخود پخته را داخل سوپ می ریزیم و بعد از یکی دو جوش سوپ را از روی حرارت بر می داریم و در ظرف می کشیم و خامه را روی آن می ریزیم.