آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

تبلیغات
طبقه بندی موضوعی
آش حبوبات جوانه دار
آش حبوبات جوانه دار

 مواد لازم:

جوی پوست‌کنده یک پیمانه
عدس 3/4 پیمانه
بلغور جو 1/2 پیمانه
ماش 3/4 پیمانه
برنج 1/2 پیمانه
سبزی آش همراه با سیر 1/5پیمانه
نخود، لوبیا قرمز و لوبیا چیتی از هرکدام 1/2پیمانه
گوشت گوسفندی با قلم 250 گرم
پیاز داغ 1/2پیمانه
زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم
روغن، سیرداغ و نعنا داغ به میزان لازم


 طرز تهیه:

جوی پوست‌کنده، بلغور و برنج را از شب قبل خیسانده و جو را همراه حبوبات جوانه‌دار به غیر از ماش و عدس (نخود، لوبیا قرمز و لوبیاچیتی) با حرارت ملایم می‌پزیم تا جوانه‌ها آسیب نبینند، همزمان ماش، عدس، بلغورجو و برنج را نیز با هم می‌پزیم. در این مرحله حبوبات پخته شده و سبزی‌ها را مخلوط کرده و یک قاشق چایخوری زردچوبه، نمک و فلفل به آش افزوده و مقداری پیازداغ به آش می‌افزاییم آن‌گاه گوشت پخته شده را کوبیده و به آن‌ها اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا بپزد. سپس مقداری سیر و نعناداغ نیز در این مرحله اضافه می‌کنیم.

 نکته:

هنگامی که گوشت و آب آن را به آش اضافه می‌کنیم باید مواظب باشیم که آش ته نگیرد. ضمنا در غذاهای حاوی جو بهتر است نمک در پایان غذا اضافه شود تا غذا ته نگیرد.


 طرز تهیه حبوبات جوانه‌دار:

حبوبات را 24 ساعت خیسانده و در این مدت آب حبوبات را پنج ساعت یک‌بار عوض می‌کنیم تا حبوبات بو نگیرد.بعد از 24 ساعت حبوبات را میان پارچه‌ای نخی تمیز قرار داده و درون آب‌کش می‌گذاریم و روزی سه تا چهار سبد را زیر آب گرفته تا حبوبات خیس بمانند.

بعد از سه تا چهار روز حبوبات جوانه‌دار آماده ‌می‌باشند.

 نکته:

ماش و عدس بعد از ده ساعت درون پارچه قرار می‌گیرند.

زهره لطف الهی |

آش سنتی

آش

غذای شهرهای مختلف

غذا

غذای سنتی

آش مفید

آش رشته

غذای خوشمزه

غذای محلی

غذاهای محلی

غذای سالم

آش قلقل

آش ساده

آش ایرانی

غذای ایرانی

آش های محلی و سنتی

سوپ

آش ترشی

آش مقوی

غذاهای محلی و سنتی

انواع آش

غذای مقوی

آش محلی

آش سنتی و محلی

خوردنی

غذای مفید

آش و سوپ

غذاهای سنتی

سوپ ایرانی

آش حبوبات جوانه دار

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی