آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

تبلیغات
طبقه بندی موضوعی

حلوا سه آرد مجلسی

حلوا سه آرد مجلسی

مواد لازم:

آرد سفید 125 گرم


آرد برنج 125 گرم

آرد نخودچی 125 گرم

روغن مایع 200 گرم

شکر 3 پیمانه

آب 3 پیمانه

گلاب یک دوم پیمانه

محلول زعفران 3 قاشق سوپ‌خوری

کره 25 گرم

پودر پسته و پرک بادام برای تزئین

 

طرز تهیه شربت حلوا:

ابتدا آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.

بعد از این که شکر در آب حل و جوش آمد، گلاب و زعفران را اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش حرارت را خاموش نمایید.

همیشه قبل از این که تمام شربت حلوا را اضافه نمایید، کمی از آرد تفت داده شده را در ظرف کوچکی با کمی از شربت آماده مخلوط نمایید. اگر رنگ حاصله مطلوب بود، می‌توانید شربت را اضافه نمایید.


طرز تهیه حلوا:

آرد سفید را الک کرده و بدون روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و کمی رنگش تغییر کند، بعد از 10 دقیقه آرد برنج الک شده را اضافه کنید. کمی که تفت خورد و تغییر رنگ داد، آرد نخودچی الک شده را اضافه کنید.

مجدداً کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد نخودچی برود، ولی مراقب باشید زیرا آرد نخود سریع می‌سوزد.

روغن مایع را اضافه کنید. حلوا را مدام هم بزنید تا رنگ آردها شروع به طلایی شدن بکند. در این مرحله کره را اضافه کرده و تا زمانی که به رنگ قهوه‌ای روشن درآید تفت دهید.

شربت آماده‌ی ولرم را کم کم اضافه کرده و هم بزنید تا زمانی که حلوا از دور ظرف جمع شود و به دیواره ظرف نچسبد. حلوا نباید خیلی سفت و خشک شود. بلکه باید از روی کفگیر به حالت کشدار پایین بیفتد و به کفگیر بچسبد.

حلوا را در ظرف کشیده و بعد از خنک شدن رویش را با پودر پسته و بادام تزیین کنید.

حلوا سه آرد مجلسی


نکته:

همیشه قبل از این که تمام شربت حلوا را اضافه نمایید، کمی از آرد تفت داده شده را در ظرف کوچکی با کمی از شربت آماده مخلوط نمایید. اگر رنگ حاصله مطلوب بود، می‌توانید شربت را اضافه نمایید. زیرا اگر آرد به حد کافی قهوه‌ای رنگ نشده باشد و شربت را اضافه نمایید، رنگ حلوا روشن می‌شود.


این دستور 790 گرم کربوهیدرات، 40 گرم پروتئین، 225 گرم چربی و 5345 کیلو کالری انرژی دارد.

آموزش آشپزی |

کاچی

تصویر تزئین حلوا

تر حلوا

حلوا

حلوای خوشمزه

پخت حلوا

روش تهیه حلوا

عکس تزئین حلوا

مراحل تهیه حلوا

طرز تهیه حلوا

تزئین حلوا

افطاری

سفره افطار

حلوای روشن

حلوا سه آرد مجلسی

حلوای موز

دسر ایرانی

حلوای تزئین شده

سحری

طرز تهیه بستنی

حلوای جنوب

نذری

حلوای انگشت پیچ

حلوای برنجی

کاسه حلوا

حلوای تیره

دسر ماه رمضان

حلوای ساده

حلوای رشته

حلوای دورنگ

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی