آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

تبلیغات
طبقه بندی موضوعی

رنگینک

(بوشهر)

رنگینک بوشهر

مواد لازم:


رطب                                                   نیم کیلو


مغز گردو                                              100 گرم


گرد شکر                                              نیم پیمانه


آرد                                                      2 پیمانه


روغن                                                   1 پیمانه


کره                                                     100 گرم


دارچین ساییده                                      به مقدار لازم


طرز تهیه:

هسته و کلاهک هر دانه خرما را درآورید و به جای آن یک تکه مغز گردو بگذارید ، آنگاه دانه های خرما را در بشقاب تخت کنار هم بنشانید،به طوری که جای کلاهک آن رو به بالا باشد.به این ترتیب تمام بشقاب را با خرما بپوشانید و حاشیه بشقاب را به اندازه یک بند انگشت برای سر ریز آرد و روغن باز بگذارید.

رنگینک بوشهر

آرد و روغن را در تابه بریزید و روی شعله ی ملایم با کاردک چوبی هم بزنید تا آرد به رنگ قهوه ای باز در آید،سپس کره را اضافه کنید.هم بزنید و بردارید.(آرد و روغن باید شل باشد،اگر سفت در آمد اندکی روغن اضافه کنید و کمی تفت بدهید.)

آرد و روغن داغ را روی خرما بریزید و با پشت قاشق صاف کنید تا روی خرما و اطراف آن را بپوشاند، سپس گرد شکر را روی آرد بپاشید.روی رنگینک را با گرد دارچین آرایش کنید و سپس در خچال بگذارید تا خنک شود.


نکته ها و گفته ها:

رنگینک را باید با رطب فارس و خوزستان یا خرمای بم درست کرد. خرمای سفت برای رنگینک مناسب نیست.


       توجه:

  • شما می توانید در ماه مبارک رمضان رنگینک را به سبب مقوی بودن در سفره ی افطار جای دهید.
زهره لطف الهی |

روش تهیه رنگینک

رنگینک جنوب

غذای مفید

روش تهیه رنگینک جنوب

رطب

طرز تهیه رنگینک

رنگینک ماه رمضان

رنگینک بوشهر

روش درست کردن رنگینک

رنگینک سفره افطار

رنگینک افطار

غذاهای محلی

غذا

غذای خوشمزه

طرز تهیه رنگینک جنوب

غذای سنتی

غذای ایرانی

غذای مقوی

رنگینک

خرما

غذای سالم

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی