طرز تهیه کیک
کیک موز برگردان
مواد لازم:
شکر 220 گرم
آب یک پیمانه
موز متوسط 2 عدد
تخم مرغ زده شده 2 عدد
روغن مایع 160 میلی لیتر
شکر قهوه ای 165 گرم
وانیل کمی
آرد 150 گرم
بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری
دارچین یک چهارم قاشق چایخوری
جوش شیرین یک قاشق چایخوری
موز له شده یک پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.قالب 22 سانتی متری را چرب کرده کف آن را کاغذ انداخته روی کاغذ را نیز چرب کنید.شکر و آب را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود.سپس زمان دهید تا مواد به جوش آید.حدود 20 دقیقه صبر کنید تا مواد کاراملی شده و تغییر رنگ دهد.مواد کاراملی را کف قالب ریخته موز های اسلایس شده را روی آن بچینید.
تخم مرغ،روغن،شکر قهوه ای و وانیل را در کاسه همزن ریخته هم زنید تا مخلوط شوند.مواد خشک را با هم مخلوط کرده مخلوط تخم مرغ و شکر را به آن اضافه کنید.در نهایت موز پوره شده را نیز اضافه کرده مواد آماده را روی لایه کاراملی بریزید و در فر به مدت 40 دقیقه بپزید.سپس از فر خارج کرده بعد از 5 دقیقه کیک را برگردانید.
نکته ها و گفته ها:
این کیک به مدت 2 روز قابلیت ماندگاری دارد.