آشنایی با روش تهیه
مواد لازم:
بلال شش عدد
کره صد گرم
سیر خورد شده سه قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
گشنیز و جعفری خورد شده سه قاشق چایخوری
بلال شش عدد
کره صد گرم
سیر خورد شده سه قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
گشنیز و جعفری خورد شده سه قاشق چایخوری
طرز تهیه:
بلال ها را آماده کرده و بشویید.پوسته بلال ها را جدا کرده و کاملاً تمیز کنید.
کباب پز را روی درجه حرارت ملایم قرار دهید.سیر ها را کوبیده و سرخ کنید.سبزیجات را همراه سیر کمی تفت دهید.6تکه فویل آلومینیومی تهیه کنید. فویلها باید به اندازهای باشند که دور بلالها را بپوشانند.هر بلال را روی یک تکه فویل قرار دهید.
هر کدام از بلالها را آغشته به کره کنید.سیر و سبزیجات سرخ شده را به طور یک نواخت روی بلالها پخش کنید.
در صورت تمایل روی بلالها نمک و فلفل نیز بریزید.بلالها را محکم درون فویلها بپیچاند و آنها را روی کبابپز قرار دهید.
بلالها را به مدت ۳دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند روی کبابپز قرار دهید.در این میان هر چند وقت یکبار آنها را بچرخانید.سپس آن ها را برداشته و از فویل خارج کرده و نوش جان فرمایید.