آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

تبلیغات
طبقه بندی موضوعی

خورش بامیه عربی

خورش بامیه عربی

مواد لازم:

گوشت گوسفندی 500 گرم
بامیه 500 گرم
رب گوجه‌فرنگی 80 گرم
تمرهندی 60 گرم
آبلیموتازه دو قاشق غذاخوری
آب دو لیوان
دارچین نصف قاشق چایخوری
کره 70 گرم
گشنیز خرد شده دو قاشق سوپخوری
عصاره لیموترش یک عدد
سیر تازه دو حبه
پیاز یک عدد
روغن مایع یک پیمانه
زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

نخست انتهای بامیه‌ها را گرفته و خوب می‌شوییم و ‌آنها را در روغن سرخ می‌کنیم. پیاز و سیر را در کره تفت می‌دهیم. آن‌گاه، گوشت را به موادمان اضافه کرده و مقداری تفت می‌دهیم و در انتهای این مرحله، نمک و ادویه‌ها را اضافه می‌کنیم، سپس درون ظرف آب ریخته تا گوشت خوب پخته شود، بعد، بامیه‌ها را نیز افزوده و بقیه مواد را به جز گشنیز به مخلوط‌مان می‌افزاییم، پس از این که چند جوش خورد و جا افتاد، گشنیز را هم داخل ظرف می‌ریزیم، در این لحظه، خورش آماده است.

نکته:

انتهای بامیه‌ها نباید زیاد بریده شود چون در این صورت لعاب درون بامیه، هنگام پخت، وارد خورش می‌شود.

آموزش آشپزی |

انواع غذای ایرانی

طرز تهیه خورشت

غذای ایرانی

خورشت

خورش بامیه عربی

عکس خورش

انواع خورشت

خورش مجلسی

انواع غذاهای محلی

محلی

غذای سنتی و محلی

خورش ایرانی

خورش خوشمزه

خورش

خورشت جدید

نظرات  (۳)

باسلام سایت شما عالیه خیلی ممنون از سلیقتون ماشاا...
مرسی عزیزم اموزش خوبی بود. به منم سر بزنی خوشحال میشم
میگم بامیه که پخته میشه یه جورایی لیز میشه واسه همین من نمیخورم. راهی براش هست؟

خیلی خوب بود و عااااالی

 

 

اخبار جدید ایران و جهان

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی