آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

تبلیغات
طبقه بندی موضوعی

کوکوی والک دو رنگ

کوکوی والک دورنگ


مواد لازم برای 6 نفر:

300 گرم والک پاک کرده

100 گرم برگ کاهو پیچ

100 گرم گردوی خرد شده

8 عدد تخم مرغ

1 عدد پیاز متوسط

4 عدد سیب زمینی متوسط

1قاشق سوپخوری آرد

نمک،فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

1قاشق سوپخوری گل سرخ پودر شده

2 قاشق سوپخوریزعفران آب کرده

روغن مایع به مقدار لازم


طرز تهیه:

1. سیب زمینی ها را شسته و با مقداری آب بپزید.والک ها را شسته و خرد کنید.برگ کاهو را هم ریز خرد کنید.

2. در یک کاسه مناسب چهار عدد تخم مرغ بشکنید و خوب هم بزنید. نمک، فلفل،زردچوبه و آرد را هم اضافه کنید. مخلوط را خوب هم بزنید تا یکدست شود.

3. حالا گردوی خرد شده و پودر گل سرخ را به مخلوط بیفزایید. نوبت به سبزیجات (والک و کاهو)می رسد،آنها را هم به مایه کوکو افزوده و خوب هم بزنید.

4. در تابه ای مناسب روغن ریخته و روی حرارت بگذارید. روغن که داغ شد مایه کوکو را در تابه ریخته، صاف کنید.حرارت را ملایم کرده،در تابه را گذاشته و صبر کنید تا مایه کوکو خودش را بگیرد.

5. سیب زمینی های پخته را پوست بکنید و با رنده ریز کنید.پیاز را هم پوست کنده و رنده کنید.مواد را در کاسه ای ریخته،چهار تا تخم مرغ باقی مانده را هم روی آنها بشکنید.مواد را خوب هم بزنید.

6. زعفران آب کرده،نمک،فلفل سیاه و زرد چوبه را به مایه کوکو سیب زمینی اضافه کرده و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.

7. مایه آماده کوکو را روی کوکوی والک بریزید و با پشت چنگال صاف کنید.دوباره در تابه را بگذارید تا هر دو کوکو با حرارت ملایم بپزند.بهتر است شعله پخش کن بگذارید.

8. بعد از اینکه کناره های کوکو سرخ شد،با دقت کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.بعد از پخت کوکو را در ظرف مورد نظر کشیده و سرو کنید.


این هم یک برش از کوکوی خوشمزه ما

کوکوی والک دورنگ

--------------------نوووووووووووووش جونتون-----------------------


یه جور دیگه:

  • می توانید این کوکو را در فر هم درست کنید.فر را با حرارت 170 درجه سانتی گراد گرم کنید.مایه کوکوی والک را در ظرف مناسب ریخته و در طبقه وسط بگذارید،بعد از 10 الی 15 دقیقه مایه کوکو سیب زمینی را بریزید.نیم ساعت صبرکنید و بعد از پخت هر دو لایه کوکو،حرارت بالای فر را روشن کنید تا روی کوکو هم طلایی و برشته شود.
  • شما میتوانید مقداری والک خرد شده هم به مواد کوکوی سیب زمینی اضافه کنید.کوکو سیب زمینی با والک طعم متفاوت و خوشمزه ای میگیرد.
آموزش آشپزی |

کوکو سبزی

تزئین کوکو

کوکوی دو رنگ

کوکو

عکس کوکو

کوکو با گردو

تصویرکوکوی دو رنگ

کوکوی سبزیجات

کوکوی والک دورنگ

طرز تهیه کوکو

درست کردن کوکو

کوکوی سیب زمینی

آموزش کوکوی سبزیجات

نظرات  (۱)

با سلام و تشکرازمطالب خوبتون اگه میشه عکسی از گیاه والک بگذارید چون ممکن هست در منطقه ما(ارومیه) به نام دیگری استفاده میشه و ما به نام والک نمیشناسیم

 

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی