آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

تبلیغات
طبقه بندی موضوعی
دستور پخت سوپ
سوپ لبو
سوپ لبو


مواد مورد نیاز:


یک عدد پیاز (خرد شود)


۳۵۰گرم سیب‌زمینی (نگینی خرد شود)


یک عدد سیب خوراکی کوچک


۳ قاشق سوپ‌خوری آب


یک قاشق چای‌خوری زیره


۵۰۰ گرم لبوی پخته


یک عدد برگ بو


نوک قاشق چای‌خوری پودر آویشن


یک قاشق چای‌خوری آب‌لیمو ترش


دو و نیم پیمانه آب مرغ یا مخلوط آب و قرص‌های عصاره مرغ یا سبزیجات


۴ قاشق سوپ‌خوری خامه


چند برگ شوید برای تزئین


نمک و فلفل به میزان لازم


سوپ لبو

سوپ لبو


روش پخت:

یک ظرف گود مخصوص مایکروفر را آماده کنید و پیاز، سیب‌زمینی، سیب و آب را در آن بریزید و پس از گذاشتن در ظرف، مواد را با قدرت ۱۰۰ درصد و به مدت ۱۰ دقیقه در مایکروفر بپزید.پس از این مدت، زیره سبز را روی مواد بپاشید و یک دقیقه دیگر با همان قدرت حرارت دهید.لبوی پخته و خردشده را به همراه برگ لبو، آویشن، آب لیموترش و آب مرغ گرم شده به مواد اضافه کنید، در ظرف را بگذارید و دوباره آن را به مدت ۱۲ دقیقه روی حداکثر قدرت در مایکروفر حرارت دهید؛ فقط توجه داشته باشید در نیمه‌های این مدت یک بار در مایکروفر را باز کرده و مواد را هم بزنید.
نکته: آب مرغ را پیش از اضافه کردن به مواد، روی اجاق گاز یا در مایکروفر گرم کنید.
ظرف را از مایکروفر خارج کنید و بدون در به‌مدت ۵ دقیقه کناری بگذارید تا حرارت آن کمی از دست برود. سپس برگ بو را از داخل مواد بیرون آورده و بقیه سبزیجات را صاف کنید. در ضمن، آب آن را نیز در کاسه دیگری نگه دارید. حالا سبزیجات پخته صاف شده را داخل دستگاه غذاساز یا خردکن بریزید تا به صورت پوره درآید و کرم مانند شود.ظرف دیگری آماده کرده و پوره را به همراه آب مرغ در آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. پس از آن، مخلوط را با نمک و فلفل، طعم‌دار کنید. سپس در ظرف را گذاشته و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه با حداکثر قدرت در مایکروفر حرارت دهید تا سوپ داغ و آماده شود.


سوپ لبو

سوپ لبو



در هنگام سرو:

حالا تنها کافی است آن را به کاسه بزرگی منتقل کرده و روی سوپ را با خامه و چند برگ شوید تزئین کنید.


سوپ لبو



نکته ها و گفته ها:

همان‌طور که می‌دانید یکی از سریع‌ترین روش‌های پخت، استفاده از مایکروفر است ولی گاهی مایکروفر نیز برای پخت بعضی مواد، سرعت‌عمل ندارد.به عنوان مثال، اگر هوس خوردن سوپ لبو کرده‌اید اما زمان زیادی برای پخت لبو ـ حتی در مایکروفر ـ ندارید، می‌توانید لبو را به صورت پخته خریداری کرده و بقیه مراحل پخت را به مایکروفر بسپارید.



      توجه:
  • مواد لازم ذکر شده در این دستور برای ۶ نفر کافیست.
زهره لطف الهی |

افطاری

انواع غذاهای محلی

طرز تهیه بستنی

سوپ و آش

سوپ

سفره افطاری

روش پخت سوپ لبو

سوپ برای سفره افطار

روش تهیه حلوا

روش تهیه انواع سوپ

سوپ خوشمزه

انواع غذا

طرز تهیه سوپ لبو

دستور پخت سوپ

سفره افطار

روش تهیه سوپ لبو

روش پخت انواع سوپ

دستور پخت سوپ لبو

سوپ مقوی

انواع غذاهای ایرانی

انواع سوپ و آش

سوپ ایرانی

سوپ لبو

طرز تهیه سوپ

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی