آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

تبلیغات
طبقه بندی موضوعی
آش گوشت
 آش گوشت

 مواد لازم:

برای شش نفر

گوشت گوسفند خرد شده - 300 گرم
عدس - نصف پیمانه
کولیس گوجه‌فرنگی - پیمانه
جعفری خرد شده - یک پیمانه
کرفس ریز خرد شده - یک پیمانه
پیاز ریز خرد شده - 5/1 پیمانه
چوب دارچین - حدود هفت سانتی‌متر
پودر زنجبیل - نصف قاشق چایخوری
زعفران ساییده - حدود یک قاشق چایخوری
نخود خیس خورده - یک پیمانه
کره - یک قاشق غذاخوری
آرد - یک قاشق غذاخوری
رشته آش نازک یا رشته سوپی خرد شده - 100 گرم
تخم‌مرغ - یک عدد
آبلیموی تازه - نصف عدد
نمک و فلفل - به میزان لازم


 طرز تهیه:

گوشت خورشی خرد شده، عدس، کولیس گوجه‌فرنگی، جعفری، گشنیز، کرفس، پیاز، دارچین، زنجبیل و زعفران را در قابلمه بزرگی بریزید و نخود را به آن بیفزایید. هشت پیمانه آب در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید تا آش بجوشد و نخود بپزد.آرد را در یک پیمانه آب حل کنید و در آش بریزید. حرارت را زیاد کنید و وقتی آش جوش آمد رشته خرد شده را به آن اضافه کنید.تخم‌مرغ را به همراه آبلیمو خوب بزنید و در سوپ بریزید و هم بزنید. حرارت را کم کنید تا آش 15 دقیقه دیگر بپزد. سپس نمک و فلفل را به آن بیفزایید.این آش را می‌توانید به همراه سس تند سرو کنید.


 طرز تهیه کولیس گوجه‌ فرنگی:

برای تهیه کولیس‌‌گوجه‌فرنگی چهار گوجه متوسط را شسته و با چاقوی تیزی در زیر آن به شکل ضربدر برش بزنید. یک قابلمه آب سرد را روی حرارت قرار دهید و وقتی جوش آمد گوجه‌فرنگی‌ها را به مدت 15 دقیقه در آن بیندازید و سپس آبکشی کنید. پوست گوجه‌فرنگی‌ها را بگیرید و آنها را از وسط نصف کنید.

آب و تخم آنها را در کاسه‌ای بریزید و از صافی رد کنید سپس آب را به همراه گوشت گوجه‌ها در مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره درآید.

زهره لطف الهی |

غذای محلی

آش های محلی و سنتی

آش گوشت

غذاهای سنتی

انواع آش

غذا

آش قلقل

غذای مفید

آش ساده

سوپ ایرانی

آش رشته

آش سنتی

آش

غذاهای محلی و سنتی

غذاهای محلی

غذای ایرانی

سوپ و آش

آش ترشی

غذای خوشمزه

غذای سنتی

آش مفید

آش مقوی

آش محلی

آش ایرانی

سوپ

غذای شهرهای مختلف

غذای مقوی

خوردنی

آش سنتی و محلی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی