آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

تبلیغات
طبقه بندی موضوعی
آشنایی با روش تهیه مربا
مربای گیلاس

مربای گیلاس

مواد لازم:


گیلاس      3 کیلو

شکر         5/2 کیلو


وانیل        یک سوم قاشق چایخوری




روش پخت:
 گیلاس  ها را بشوئید و هسته آنها را درآورید.

مربای گیلاس

مربای گیلاس

مربای گیلاس


سپس لابه لای آنها شکر بپاشید و بگذارید یک شب تا صبح، در یک جای خنک بماند تا آب بیندازد. بعد قابلمه را روی حرارت اجاق قرار دهید تا با حرارت یکنواخت بجوشد.


مربای گیلاس

مربای گیلاس


وانیل را هم به آن اضافه کنید. وقتی شربت مربا قوام آمد، آن را امتحان کنید. بعد از آماده شدن مربا آن را از روی حرارت بردارید. شما می توانید از گیلاس های صورتی رنگ هم به همین صورت مربا تهیه کنید.


مربای گیلاس


نکته ها و گفته ها:
این مربا هم بسیار خوش رنگ و هم خوشمزه است.


مربای گیلاس


زهره لطف الهی |

طرز تهیه مربای گیلاس

روش پخت انواع مربا

آشنایی با روش تهیه مربا

مربای گیلاس برای سفره افطار

روش پخت انواع مربا در خانه

مراحل پخت مربای گیلاس

مربا برای سفره افطار

مراحل پخت مربا

مربا

آشنایی با روش تهیه مربا مربای گیلاس

روش پخت مربای گیلاس

روش تهیه مربا

روش پخت مربا

انواع مربا

طرز تهیه مربا

تهیه مربای گیلاس

آشنایی با روش تهیه مربای گیلاس

تهیه مربا

آشنایی با تهیه مربای گیلاس

گیلاس

روش پخت مربا در خانه

روش تهیه مربای گیلاس

مربای گیلاس

آشنایی با تهیه مربا

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی