آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

تبلیغات
طبقه بندی موضوعی

سالاد اردک کبابی و سبزیجات سرخ کرده

( به سبک چینی)

سالاد اردک کبابی و سبزیجات سرخ کرده به سبک چینی


چوی سام، نام یک نوع کلم گلدار چینی و تات سوی، یک نوع کلم برگ پهن چینی است که در فروشگاههای میوه و تره بار آسیایی یافت می شوند.


زمان آماده سازی: 25 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر:
 
اردک کبابی / 1عدد یک کیلوگرمی
روغن کنجد / 1قاشق غذاخوری
پیازچه، نازک برش دهید / 6 عدد
چوی سام، پاک و درشت خرد شود / 500 گرم
تات سوی، پاک شود / 500 گرم
قارچ تازه، هر کدام 4 قسمت شود / 200 گرم
آب / 1/4 پیمانه( 60 میلی لیتر)
لوبیای برفی / 150 گرم
جوانه ی لوبیا / 2پیمانه( 160 گرم)
دانه کنجد بو داده / 2قاشق غذاخوری

مواد سس هوی سین:
 
زنجبیل تازه، رنده شود / یک قطعه 2سانتی( 10 گرم)
سس سویا / 2قاشق غذاخوری
روغن کنجد / 1قاشق غذاخوری
سیر له شده / 1حبه
فلفل چیلی تازه تایلندی، ریز خرد شود / 1عدد کوچک
سس هوی سین / 1/4 پیمانه( 60 میلی لیتر)

طرز تهیه:
 
1ـ دمای فر را روی درجه داغ تنظیم کنید و آن را روشن کنید.
2ـ اردک را چهار قسمت کنید، استخوان های آن را جدا کنید و دور بریزید. گوشت اردک را به قطعات ضخیم برش دهید، پوست اردک را جدا نکنید، تکه های گوشت را داخل سینی فر قرار دهید.
بدون اینکه روی گوشت را بپوشانید آن را حدود 10 دقیقه و یا تا زمانی که پوست آن برشته و خشک شود، درون فر داغ شده کباب کنید، چربی گوشت را جدا کنید و دور بریزید.
3- در این فاصله سس هوی سین را آماده کنید.
4- روغن را داخل واک یا یک ماهی تابه بزرگ داغ کنید، پیاز، چوی سام و تات سوی را به نوبت درون ماهی تابه تفت دهید تا سبزیجات فقط پژمرده شوند. ماهی تابه را خالی کنید قارچ ها را داخل همان ماهی تابه بریزید و 2دقیقه تفت دهید. آب را اضافه کنید و بگذارید تا این مخلوط بجوشد. حرارت را کم کنید و بدون گذاشتن درب ماهی تابه بگذارید حدود 2دقیقه یا تا وقتی که قارچ ها نرم شوند آرام آرام بجوشد.
5- اردک، مخلوط سبزیجات و قارچ ها را داخل یک کاسه ی بزرگ با سس هوی سین و لوبیاهای برفی به آرامی با هم مخلوط کنید. جوانه های لوبیا را میان ظروف سرو تقسیم کنید، روی آنها سالاد بگذارید و از دانه های کنجد بپاشید.

طرز تهیه سس هوی سین:

 
همه ی مواد را داخل قابله کوچک بریزید و قابلمه را روی حرارت بگذارید تا جوش آید. حرارت را کم کنید، درب قابلمه را نگذارید، حدود 2دقیقه آرام آرام بجوشد. اجاق را خاموش کنید و 10 دقیقه صبر کنید تا سس خنک شود.


نکته:

در هر پرس از این سالاد 33/4 گرم چربی و 2182کیلوژول( 521کالری) انرژی وجود دارد.

آموزش آشپزی |

اردک کبابی

سالاد تربچه

سالاد لبو قرمز

سالاد پرتقال و نعنا

سالاد کاهو با سس ریحان

سالاد اسفناج و گریپ فروت

سالاد تن ماهی

سالاد بادنجان

سبزیجات سرخ کرده

سالاد شیکارون

سالاد قرمز

سالاد رنگین سبزیجات

سالاد جوجه

سالاد حبوبات

سالاد میوه

سالاد ایرانی

سالاد ماهی سفید

سالاد

سالاد لوبیا سبز

سالاد هویج و زیتون

سالاد کاهو و کاسنی

سالاد پیازچه

سالاد نیس

سالاد ذرت و قارچ

سالاد مرغ و سیب زمینی قالبی

سالاد پانزانلا

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی