آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

تبلیغات
Bayanbox.ir صندوق بیان Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم
طبقه بندی موضوعی
طرز تهیه کیک
کیک نارگیلی با کرم لیمویی
کیک نارگیل با کرم لیمو


 مواد لازم کیک:

تخم مرغ                                    6 عدد

شکر                                         150 گرم

آرد                                            140 گرم

نمک                                          یک هشتم چایخوری

آب لیمو                                      یک قاشق سوپ خوری 

پودر نارگیل                                  70 گرم

مواد کرم لیمویی:

آرد ذرت  2                                   قاشق سوپخوری

آب                                             250 میلی لیتر(یک پیمانه)

کره                                            85 گرم

رنده پوست لیمو                           یک قاشق چایخوری

آب لیمو                                      یک قاشق سوپ خوری


 مواد کرم کره ای :

کره                                          90گرم

پودر شکر                                  90 گرم

آب لیمو                                    یک قاشق چایخوری

نارگیل رنده شده                        به مقدار لازم برای روی کیک
 

طرز تهیه کیک:

کف سه عدد قالب 20 سانتی را با کاغذ روغنی بپوشانید.تخم مرغ ها را با هم زن برقی روی بخار آب بزنید وقتی که مخلوط شدند بلافاصله شکر را اضافه کرده و همچنان روی بخار آب حدود 10 دقیقه هم بزنید تا سفیدکشدار شود.سپس از روی بخار برداشته رنده پوست لیمو،آب لیمو،آرد و نمک را اضافه و مخلوط کرده و متناوبا به مایه اضافه و هم بزنید این مرحله را با لیسک انجام دهید.

در پایان پودر نارگیل را داخل مواد ریخته و مایه حاصل را بین سه قالب آماده شده به صورت مساوی تقسیم کنید و در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید.پس از خنک شدن کرم لیمویی را بین دو لایه از کیک ریخته و لایه رویی و اطراف کیک را با کرم کره ای بپوشانید و با نارگیل رنده شده تزیین کنید.


نکته ها و گفته ها:

می توان به جای پوست لیمو و آب لیمو از پرتقال به همان میزان استفاده کرد.

در تهیه کرم نیز به جای لیمو می توان از پرتقال استفاده کرد.

اگر سه قالب یک اندازه در دسترس نبود کیک را در یک قالب با ارتفاع 7 سانت پخته و سپس از ارتفاع دو برش عرضی بزنید تا کیک به سه قسمت مساوی تقسیم شود.

می توان کیک را با مقداری آب پرتقال نیز مرطوب کرد سپس کرم را روی لایه ها زد.


کیک نارگیل با کرم لیمو

کیک نارگیل با کرم لیمو

کیک نارگیل با کرم لیمو

زهره لطف الهی |

کیک نارگیل

طرز تهیه کیک نارگیلی

دسر

طرز تهیه کیک

انواع کیک

کیک

غذای سالم

کیک نارگیلی

انواع دسر

انواع غذا

کیک میوه ای

تهیه کیک

کیک نارگیل با کرم لیمو

غذا

کیک خوشمزه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی