آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

تبلیغات
طبقه بندی موضوعی
شیرین پلو
شیرین پلو

مواد لازم :


برنج                                                         1 کیلو

مرغ                                                         1 عدد متوسط

خلال بادام                                                100 گرم

خلال پسته                                               50 گرم

خلال نارنج یا پرتقال                                    نیم کیلو

شکر                                                       یک کیلو

زعفران ساییده                                          یک قاشق

روغن،فلفل،نمک                                        به مقدار لازم


طرز تهیه:
از روز قبل خلال پرتقال یا نارنج را دو سه بار در آب جوشانیده و داخل آب سرد میریزیم و حدود دو سه بار آب آن را عوض می کنیم تا تلخی آن گرفته شود.سپس آن ها را در صافی میریزیم تا آبش گرفته شود.شکر را با سه لیوان آب می جوشایم و از صافی رد کرده خلال را داخل شربت میریزیم تا چند جوش بزند و مغز خلال شیرین شود.مرغ را پس از شستن و تمییز کردن میگذاریم تا بپزد.آب مرغ را صاف کرده با دو سه قاشق روغن و یک ملاقه از شربت خلال مخلوط کرده زعفران را اضافه کرده مرغ را قطعه قطعه کرده و استخوان های آن را میگیریم.
برنج را آبکش کرده و ته دیگ را دو سه قاشق روغن و نصف استکان آب میریزیم.نیمی از برنج آبکش شده را داخل دیگ ریخته مخلوط خلال را از داخل شربت بیرون آورده و روی برنج میریزیم و نیمی از خلال بادام را شسته و روی خلال نارنج یا پرتقال می ریزیم.دو سه کفگیر از برنج را روی خلال ها پاشیده و قطعات مرغ را روی برنج قرار میدهیم و بقیه برنج را روی مرغ میریزیم و روی حرارت قرار داده با کمی شربت و زعفران و روغن کافی روی سطح برنج را بپوشانید و سپس حدود یک ساعت صبر کنید تا برنج دم بکشد.



نکته ها و گفته ها:
شیرین پلو همیشه یکی از اجزای سفره ی رنگین جشن عروسی یا مهمانی های بزرگ است و کمتر پیش می آید که یگانه پلو سر سفره باشد.به این دلیل درست کردن آن را معمولاً در تخصص آشپزهای حرفه ای می دانند،ولی واقعیت این است که تهیه ی شیرین پلو از پلو های دیگر دشوارتر نیست.


       توجه:
  • مواد این پلو باید فرد اعلا باشد ، وگرنه درست کردن آن نقض غرض خواهد بود.
  • شیرین پلو معمولاً با مرغ و گاهی با گوشت بره همراه است.
  • مقدار مرغ یا گوشت برای این دستور حدود یک کیلو است.

شیرین پلو
شیرین پلو
زهره لطف الهی |

غذا

غذاهای محلی

طرز تهیه شیرین پلو

شیرین پلو

غذاهای ایرانی

روش تهیه شیرین پلو

روش درست کردن شیرین پلو

غذای مفید

غذای سالم

انواع غذا

انواع غذاهای محلی

غذای ایرانی

غذاهای ایرانی و سنتی

غذای اصیل ایرانی

غذای خوشمزه

غذای سنتی

غذای لذیذ

غذای مقوی

نظرات  (۳)

شکر پلو یا شیرین پلو شیرازی که اصلا اینطوری نیس

سلام  امشب مهمون دارم  میخوام شیرین پلو درست کنم مرسی از اموزش شیرین پلو

خوبه به مام سر بزنید
قالیشویی

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی