دمپختک ( غذای اصیل تهرونی )
مواد لازم:
لپه باقالای زرد یک پیمانه
برنج دو پیمانه
زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده در صورت تمایل
پیاز یک عدد
کره 50 گرم
طرز تهیه:
۱- پیاز را به همراه زردچوبه تفت میدهیم و وقتی سرخ شد باقالی ها را به آن اضافه میکنیم
نکته: باقالی زرد را از قبل خیس میکنیم (۱ ساعت)
۲-پس از ۵ دقیقه تفت باقالی ها ۳ پیمانه آب اضافه میکنیم
۳-وقتی باقالی ها پخت برنج و نمک وکره را به مواد اضافه میکنیم
وقتی برنج دم کشید در دیس میچینیم و سرو میکنیم
هووووووووووووووم این پلو با ترشی خیلی محشره