آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

تبلیغات
طبقه بندی موضوعی
 آش گندم

 آش گندم

 مواد لازم:
سبزی آش - دو کیلوگرم
نخود و لوبیا چیتی - یک کیلوگرم
گندم پوست کنده - 750 گرم
پیاز سرخ کرده - پنج قاشق سوپخوری
سیر سرخ کرده - دو قاشق سوپخوری
نعنا خشک - یک قاشق غذاخوری
کشک - به مقدار لازم
نمک، فلفل و زردچوبه - به میزان لازم

 طرز تهیه:
 ابتدا حبوبات را که از روز قبل خیس کرده‌ایم با گندم می‌گذاریم کاملا بپزد، سپس سبزی، پیاز و سیر سرخ کرده را به آن اضافه می‌کنیم (در هنگام سرخ کردن پیاز، زردچوبه و فلفل را اضافه می‌کنیم تا با پیاز تفت بخورد) حرارت گاز را تنظیم کرده و می‌گذاریم آش کاملا جا بیفتد، سپس آن را در ظرف کشیده، با کشک، پیاز، سیر و نعنا داغ تزئین کرده و سرو می‌کنید.

زهره لطف الهی |

غذا

آش قلقل

غذای سنتی

غذاهای محلی و سنتی

غذاهای محلی

آش مفید

آش رشته

آش های محلی و سنتی

غذای ایرانی

آش مقوی

انواع آش

سوپ و آش

غذای مفید

آش

غذای محلی

آش ترشی

آش محلی

غذای خوشمزه

آش گندم

آش ساده

غذای شهرهای مختلف

آش سنتی

آش ایرانی

خوردنی

غذاهای سنتی

آش سنتی و محلی

سوپ ایرانی

غذای مقوی

سوپ

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی