مواد مورد نیاز سوپ:
آرد 2 قاشق سوپخوری
زعفران نیم قاشق چایخوری
فلفل و نمک به میزان لازم
کره 2 قاشق سوپخوری
هویج تمیز و رنده شده 3 عدد
آب جوجه یک و نیم فنجان
آب لیمو ترش 2 قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ 3 عدد
آب 6 فنجان
پیاز خرد شده 2 عدد
قطعاتی از جوجه گردن، بال، دل و جگر
خامه 2 قاشق سوپخوری
روش طبخ:
قطعات پیاز را خرد کرده و سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. آب و قطعات جوجه، آب جوجه، زعفران، هویج، فلفل و نمک را به آن بیفزایید و در دیگ را گذاشته روی شعله ملایم بپزید (حدود 45 دقیقه کافی است) زرده تخم مرغ و عصاره لیمو ترش را در یک کاسه کوچک هم بزنید و آن را به سوپ اضافه کنید.
قطعات مختلف جوجه را از سوپ بیرون آورده، بگذارید سرد شود و استخوانها را دور بیندازید. یک فنجان سوپ را در یک کاسه کوچک ریخته و در آن بتدریج آرد ریخته و هم بزنید تا گلوله گلوله نشود. سپس سوپ را در دیگ ریخته مجددا برای چند دقیقه روی آتش ملایم بپزید و موقع سرو کردن رویش خامه بریزید. این سوپ برای اطفال هم مفید است منتهی بهتر است موقع دادن آن به اطفال روی آن خامه ریخته نشود.
آرد 2 قاشق سوپخوری
زعفران نیم قاشق چایخوری
فلفل و نمک به میزان لازم
کره 2 قاشق سوپخوری
هویج تمیز و رنده شده 3 عدد
آب جوجه یک و نیم فنجان
آب لیمو ترش 2 قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ 3 عدد
آب 6 فنجان
پیاز خرد شده 2 عدد
قطعاتی از جوجه گردن، بال، دل و جگر
خامه 2 قاشق سوپخوری
روش طبخ:
قطعات پیاز را خرد کرده و سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. آب و قطعات جوجه، آب جوجه، زعفران، هویج، فلفل و نمک را به آن بیفزایید و در دیگ را گذاشته روی شعله ملایم بپزید (حدود 45 دقیقه کافی است) زرده تخم مرغ و عصاره لیمو ترش را در یک کاسه کوچک هم بزنید و آن را به سوپ اضافه کنید.
قطعات مختلف جوجه را از سوپ بیرون آورده، بگذارید سرد شود و استخوانها را دور بیندازید. یک فنجان سوپ را در یک کاسه کوچک ریخته و در آن بتدریج آرد ریخته و هم بزنید تا گلوله گلوله نشود. سپس سوپ را در دیگ ریخته مجددا برای چند دقیقه روی آتش ملایم بپزید و موقع سرو کردن رویش خامه بریزید. این سوپ برای اطفال هم مفید است منتهی بهتر است موقع دادن آن به اطفال روی آن خامه ریخته نشود.