سوپ سبزیجات
(سفره افطار)
مواد مورد نیاز:
تره فرنگی تمیز شده 2 عدد
کرفس ریز خرد شده 2 ساقه
سیر قیمه قیمه شده 2 حبه
روغن زیتون 1 قاشق سوپ خوری
آب مرغ 400 گرم
گوجه فرنگی خرد شده به میزان لازم
ریحان به میزان لازم
پونه کوهی به میزان لازم
کلم خرد شده 4 پیمانه
کدوی متوسط خرد شده 2 عدد
اسفناج 150 گرم
جعفری ریز خرد شده(یا ریحان) نصف پیمانه
سرکه دو قاشق سوپ خوری
دستور پخت سوپ سبزیجات:
در قابلمهای مناسب تره فرنگی، کرفس، سیر در حدود 10 دقیقه (تا وقتی که تغییر رنگ نداده است) تفت میدهیم.سپس کدو سبز، گوجه فرنگی و کلم پیچ به اضافه 4/1 قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه به مواد دیگر اضافه میکنیم.میگذاریم تا به جوش آید، شعله را کم کرده تا 5 دقیقه آهشته بجوشد مقداری از اسفناج را اضافه کرده کمی صبر کرده سپس بقیه اسفناج، جعفری و سرکه را اضافه میکنیم.
نکته ها و گفته ها:
توجه:
- زمان پخت این سوپ 35 دقیقه می باشد.
- مقدار مواد ذکر شده در این دستور برای 8 نفر کافیست.