مواد مورد نیاز:
۶۰ گرم کره
۶عدد پیازچه (پوستکنده و خرد شود)
۲ ساقه کرفس (خرد شود)
۳۵۰ گرم برگ اسفناج
۸۵۰ میلیلیتر یا سه و نیم پیمانه آب مرغ
۲۲۵ گرم پنیر ماسکارپونه یا خامه
یک قاشق سوپخوری روغن زیتون
۲ تکه نان تست
نصف قاشق چایخوری زیره سیاه
نمک و فلفل به میزان لازم
توضیح: پنیر ماسکارپونه را از تمام سوپرمارکتها میتوان تهیه کرد.
روش پخت سوپ اسفناج:
برگهای اسفناج را خوب شسته، سپس به قطعات بزرگ خرد کنید و کناری بگذارید.قابلمه بزرگی آماده کرده و نیمی از کره را در آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود.سپس پیازچههای خردشده را به همراه کرفس اضافه کرده و شعله اجاق گاز را کم کنید؛ در ضمن به طور مرتب مواد را هم بزنید تا نسوزد. برای تفت دادن مواد ۵ دقیقه زمان لازم است.وقتی که مواد تفت داده شد، اسفناج خردشده را به آنها اضافه کرده و کمی تفت دهید. حالا آب مرغ را افزوده و حرارت را زیاد کنید تا به جوش آید.پس از به جوش آمدن آب مرغ، شعله اجاق گاز را کم کرده و پس از گذاشتن در ظرف، حرارت دادن را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ادامه دهید.حالا سوپ را به دستگاه خردکن یا غذاساز انتقال دهید تا کاملا نرم شود، سپس آن را صاف کرده و دوباره داخل قابلمه برگردانید.پنیر ماسکارپونه یا خامه را به سوپ اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید؛ در ضمن به طور مرتب مواد را هم بزنید. در این زمان، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید.تکههای نان را با استفاده از چاقو به مکعبهای کوچک تبدیل کنید. این کار را روی تخته کار آشپزخانه انجام دهید تا تکههای نان هماندازه و سالم درآیند.بقیه کره را به همراه روغن زیتون داخل تابه کوچکی ریخته و نانهای تکهشده را در آن سرخ کنید، سپس زیره سیاه را به نان اضافه کرده و آن را نیز کمی تفت دهید. در پایان، سوپ را در ظرف موردنظر ریخته و تکههای سرخشده نان را روی آن بریزید و سرو کنید.
نکته ها و گفته ها:
اسفناج یکی از سبزیجات پرخاصیت پاییزی و زمستانی است که از آن در انواع و اقسام غذاها استفاده میشود.
سوپ اسفناج هم یکی از این غذاهاست که به دلیل وجود اسفناج در آن، رنگی سبز
دارد و مهمترین مزیتاش نیز این است که به سرعت آماده میشود.
توجه:
- مدت زمان لازم برای آمادهسازی مواد: ۱۵دقیقه
- مدت زمان لازم برای پخت سوپ: ۳۰دقیقه
-
مواد لازم ذکر شده در این دستور برای ۴ نفر کافیست