آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

تبلیغات
طبقه بندی موضوعی
آش گوجه سبز

آش گوجه سبز


مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:

1/2 پیمانه لوبیا قرمز
1/2 پیمانه عدس
1 پیمانه بلغور گندم
500 گرم سبزی آش ریز شده ( شامل جعفری،تره،گشنیز،اسفناج یا برگ چغندر)
200 گرم گوشت چرخ کرده
300 گرم گوجه سبز
2 عدد پیاز متوسط
نمک فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
4 قاشق سوپخوری نعناع داغ
2 قاشق سوپخوری سیر داغ
روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

1. لوبیا قرمز را از آبی که در آن خیس کرده اید بیرون آورده، در قابلمه ای مناسب با مقداری آب بریزید.قابلمه را روی حرارت بگذارید تا آب جوش بیاید.
2. بعد از جوش آمدن،حرارت را متوسط کنید تا لوبیا بپزد.بعد از اطمینان از پخت لوبیا، عدس را به قابلمه اضافه کنید. در اینجا وقتی از پخت عدس هم مطمئن شدیی بلغور گندم را به آش بیفزایید.
نکته: مواد را نباید با هم بزنید چون در این صورت آش ته می گیرد.
3. بعد از پخت بلغور گندم، به مواد آب بیشتری اضافه کنید و سبزی آش خرد شده را هم داخل قابلمه آش بریزید و دوباره صبر کنید تا سبزی ها هم بپزند.
4. یک عدد پیاز را پوست کنده و ریز رنده کنید. آن را با گوشت و مقداری نمک،فلفل و زردچوبه خوب ورز دهید و به شکل قلقلی های ریز در آورید.کوفته قلقلی ها را با مقداری روغن تفت دهید و بعد در آش بریزید.
5. پیاز دیگر را پوست کنده و ریز یا خلالی خرد کنید. در تابه ای مقداری روغن ریخته، روی حرارت ملایم بگذارید روغن که داغ شد پیاز ها را در روغن سرخ کنید.
6. پیاز داغ که آماده شد کمی زردچوبه اضافه کرده و بلافاصله به آش اضافه کنید. حالا نوبت گوجه سبزهاست که داخل آش در حال جوشیدن ریخته شوند. می توانید نمک و فلفل را هم اضافه کنید.
7. در این مرحله باید صبر کنید تا آش خوب جا بیفتد. در آخر نعنا داغ و سیر داغ را آماده کنید. بعد از جا افتادن، آش را در ظرف مورد نظر ریخته و با نعنا داغ و پیاز داغ تزئین کنید.

فوت و فن:


  • لوبیا قرمز را از شب قبل خیس کنید.
  • بلغور گندم و عدس را هم به مدت چند ساعت قبل از شروع کار پخت،‌خیس کنید.
  • بهتر است برای مزه دار شدن آش نیمی از نعنا داغ و سیر داغ آماده شده را به آش اضافه کنید و نیم دیگر را بری تزئین روی آش نگه دارید.
  • دقت کنید که گوجه سبز نباید زیاد بپزد و له شود فقط در حد نرم شدن کافی است.
  • اگر در آشی، از بلغور یا برنج استفاده می کنید دقت کنید که اصلا نباید آش را هم بزنید چون باعث ته گرفتن بلغور یا برنج می شود و آش می سوزد.
آموزش آشپزی |

آش سنتی

انواع آش

غذاهای سنتی

آش محلی

غذای شهرهای مختلف

غذا

غذای مفید

غذای ایرانی

آش گوجه سبز

آش رشته

غذای خوشمزه

غذای سنتی

آش سنتی و محلی

غذای محلی

آش

غذاهای محلی و سنتی

آش ترشی

آش ایرانی

غذاهای محلی

آش قلقل

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی