آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

تبلیغات
طبقه بندی موضوعی

دستور تهیه

سالاد الویه

سالاد الویه

مواد لازم:


سینه مرغ پخته                                            نیم کیلو


سیب زمینی استامبولی                                نیم کیلو


هویج متوسط                                               3 عدد


نخود سبز پخته                                            1 پیمانه


خیار شور                                                   به مقدار کافی


جعفری یا گشنیز                                          6 شاخه


خامه                                                         2 الی 3 قاشق 


سس مایونز                                                1 پبمانه


سرکه یا آب لیمو                                          2 قاشق


تربچه نقلی                                                 4 الی 5 عدد


زیتون سیاه                                                 7عدد


روغن زیتون                                                 2 قاشق


نمک                                                         به مقدار کافی



طرز تهیه:

ابتدا مرغ را پخته و به صورت نخودی خورد کنید.سیب زمینی را نیز پخته پوست کنده و تکه تکه کنید.سبزی و پیاز را ساطوری کنید.مرغ را با هویج و سیب زمینی استامبولی و خیارشور و پیاز و نخود سبز در یک ظرف بریزید.دو سوم سس مایونز را با روغن زیتون و سرکه و خامه مخلوط کنید و روی اجزای سالاد بریزید و نمک بزنید و خوب زیر و رو کنید.اگر ملاط سالاد کافی نبود کمی مایونز به آن اضافه کنید ولی مایونز را یکجا نریزید تا سالاد شل نشود.


سالاد الویه

در هنگام سرو:

معمولاً سالاد الویه را در یک ظرف مسطح به صورت گنبدی در می آورند و روی آن را با باقیمانده ی مایونز اندود میکنند و دانه های زیتون و تربچه ی نقلی را مانند نگین در آن می نشانند و دور ظرف را با جعفری آرایش می کنند.باید دانست که گنبد تنها شکل عرضه ی این سالاد نیست.می توان آن را به طور بی شکل در ظرفی ریخت و با همان زیتون و تربچه و جعفری آرایش کرد، یا با قالب کیک حلقه ای شکل داد و وسط آن را با سبزی یا لبو یا هویج پر کرد.


سالاد الویه

سالاد الویه


نکته ها و گفته ها:

سالاد الویه در واقع نوعی سالاد روس است که در خانه ها و در رستوران ها و اغذیه فروشی های ایران کمی تحول پیدا کرده و چیزهایی به آن اضافه شده.


      توجه:

  • گاهی تخم مرغ سفت ،و حتی کالباس ، هم به سالاد الویه می زنند.

سالاد الویه

زهره لطف الهی |

دسر خوشمزه

انواع غذاهای محلی

سالاد الیویه

دسر ماه رمضان

انواع دسر

سالاد الویه

انواع سالاد

سالاد

دسر

دستور تهیه سالاد الویه

الیویه

الویه

روش تهیه سالاد الویه

الویه برای افطار

طرز تهیه سالاد الویه

دسر ایرانی

دستور طبخ سالاد الویه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی