آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

تبلیغات
طبقه بندی موضوعی

طرز تهیه

باقلوا خرما و گردو

باقلوا با خرما و گردو

مواد لازم:

خمیر یوفکا مخصوص باقلوا حدود 5 برگ
خرما 20 عدد
گردو به میزان لازم
کره ذوب شده 50 گرم

مواد لازم براى شربت :
شکر 1 لیوان
آب 1 لیوان
گلوکز  1 قاشق چایخوری
پودر دارچین به میزان لازم


طرز تهیه:
ابتدا خمیرهاى یوفکا را در ابعاد حدود 10 در 15 سانتیمتر برش داده مغز خرماها را هسته گرفته و گردو مى گذاریم.یک طرف خمیر قرار داده مى چیم و لوله مى کنیم.لوله ها را داخل قالب مورد نظر قرار داده روى آنها را کره ذوب شده مى ریزیم.به مدت 20 دقیقه روى پنجره وسط فر که از قبل با دماى 180 درجه سانتیگراد گرم کرده ایم مى پزیم.پس از پخت روى باقلواها را شربت داده و سرو می کنیم.

باقلوا با خرما و گردو

باقلوا با خرما و گردو

آموزش آشپزی |

تهیه باقلوا

باقلوای ماه رمضان

باقلوای خوشمزه

دسر ایرانی

تزئین باقلوا

طرز تهیه باقلوا

چگونه باقلوا درست کنیم؟

افطاری

باقلوای مقوی

تزئین سفره افطار

دسر مقوی

دسر خوشمزه

باقلوا

آشپزی

شیرینی

دسر

باقلوا خرما و گردو

خرما

دستور آشپزی

گردو

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی