آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

تبلیغات
طبقه بندی موضوعی

روش تهیه یک دسر

فرنی

دسر فرنی

مواد لازم:


آرد برنج                                                        4 الی 5 قاشق


شیر                                                            3 پیمانه


شکر                                                           4 الی 5 قاشق


هل                                                             4 الی 5 قاشق


گلاب                                                           4 الی 5 قاشق


طرز تهیه :

آرد برنج را در 3 پیمانه آب حل کنید و از صافی بگذرانید ، سپس در قابلمه روی شعله ملایم به جوش بیاورید و حدود 15 الی 20 دقیقه بپزید.

آن را مرتب هم بزنید. سپس شیر را اضافه کرده و هم بزنید.اجازه دهید 10 الی 15 دقیقه دیگر هم بپزد.شکر و هل و گلاب را در مایه ی فرنی بریزید و روی شعله ی ملایم قرار دهید.پس از دو سه جوش ظرف را از روی شعله بردارید.اجازه دهید تا کمی سرد شود.


نکته ها و گفته ها:

فرنی غذای حریره مانندی است که در گذشته بیشتر برای بیماران درست می کردند و معمولاً داغ خورده می شد.فرنی داغ یا سرد به عنوان نوعی دسر بسیار سبک توصیه می شود.


       توجه:

  • فرنی را گاهی بدون شکر درست میکنند گاهی با شیره ی انگور یا عسل و گاهی نیز بدون شیرینی و با اندکی نمک درست می کنند.
دسر فرنی

زهره لطف الهی |

دسر با شیر

سفره ی افطار

آشنایی با روش تهیه فرنی

دسر

دسر خوشمزه

فرنی

دسر مقوی

دسر افطار

طرز تهیه فرنی

دسر فرنی

دسر با گیلاس

روش تهیه فرنی

افطار

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی