روش تهیه یک دسر
فرنی
مواد لازم:
آرد برنج 4 الی 5 قاشق
شیر 3 پیمانه
شکر 4 الی 5 قاشق
هل 4 الی 5 قاشق
گلاب 4 الی 5 قاشق
طرز تهیه :
آرد برنج را در 3 پیمانه آب حل کنید و از صافی بگذرانید ، سپس در قابلمه روی شعله ملایم به جوش بیاورید و حدود 15 الی 20 دقیقه بپزید.
آن را مرتب هم بزنید. سپس شیر را اضافه کرده و هم بزنید.اجازه دهید 10 الی 15 دقیقه دیگر هم بپزد.شکر و هل و گلاب را در مایه ی فرنی بریزید و روی شعله ی ملایم قرار دهید.پس از دو سه جوش ظرف را از روی شعله بردارید.اجازه دهید تا کمی سرد شود.
نکته ها و گفته ها:
فرنی غذای حریره مانندی است که در گذشته بیشتر برای بیماران درست می کردند و معمولاً داغ خورده می شد.فرنی داغ یا سرد به عنوان نوعی دسر بسیار سبک توصیه می شود.
توجه:
- فرنی را گاهی بدون شکر درست میکنند گاهی با شیره ی انگور یا عسل و گاهی نیز بدون شیرینی و با اندکی نمک درست می کنند.