آشنایی با روش تهیه
بورانی اسفناج
مواد لازم:
ماست چکیده 1 پیمانه
اسفناج 1 کیلو
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه بورانی اسفناج:
ابتدا اسفناج ها را تمییز بشویید و سپس آن ها را ساطوری کرده و بعد بپزید. سپس آب آن را گرفته و خوب بچلانید.
ماست را کمی با آب بزنید، روی اسفناج بریزید ، نمک و فلفل بپاشید و خوب هم بزنید. حدود 1 الی 2 ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود.سپس از یخچال بیرون آورده بگذارید و سرو کنید.
نکته ها و گفته ها:
بورانی غذای ساده و مطبوعی است که یک پای آن همیشه ماست است و پای دیگرش می تواند از یک یا چند نوع سبزی یا تره بار ، خام یا پخته ، تازه یا خشک ، تشکیل شود.به همه ی دستورهای بورانی می توان بر حسب دل خواه از 1 تا 6 پر سیر به صورت ساطوری یا کوبیده اضافه کرد.فلفلی که در بورانی به کار می رود بهتر است تازه ساب باشد.
هنگام سرو:
روی ظرف بورانی را می توانید با کمی ماست یا خامه اندود کنید و یک قاشق محلول زعفران روی ماست بریزید.
توجه:
- بورانی اسفناج خام:به جای اسفناج پخته ، اسفناج خام ساطوری به کار ببرید.این بورانی با ماست تازه ی شیرین بهتر می شود.می توانید کمی مغز گردوی کوبیده هم اضافه کنید.