مواد لازم:
انار بزرگ 2 عدد
لیمو ترش (لیمو شیرازی) یک عدد
شکر یک و نیم پیمانه
خامه غلیظ 2 پیمانه
طرز تهیه:
آب انارها و آب لیمو را گرفته، درون ظرفی بریزید. (باید حدود 3/4 پیمانه آب انار داشته باشید).مقداری از دانههای انار را برای تزیین بستنی کنار بگذارید.به آب انار و لیمو، شکر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا شکرها حل شوند.به مخلوط فوق، خامه را اضافه کرده، آنقدر آن را هم بزنید تا خامه به رنگ صورتی یکدستی درآید.مخلوط را با قاشق درون ظرف پلاستیکی محکم دردار ریخته و حداقل به مدت 4 ساعت یا طی شب آن را درون فریزر قرار دهید.
بستنی را از فریزر بیرون آورده و روی آن را با دانههای انار تزیین کنید.
توجه:
- مواد لازم برای 8 نفر می باشد.