مواد لازم :
آرد 400 گرم(دو و سه چهارم پیمانه)
بیکینگ پودر 1 و نیم قاشق چای خوری
جوش شیرین نصف قاشق چای خوری
نمک یک هشتم قاشق چای خوری
کره 200 گرم(1 پیمانه)
شکر ریز 300 گرم(1 و 2/1 پیمانه)
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
تخم مرغ 3 عدد
شیر 1 پیمانه(250 میلی لیتر)
ماست شیرین 3 قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای سس شکلات:
پودر کاکائو یک ونیم قاشق سوپ خوری
شکر 1 قاشق سوپ خوری
آب جوش 2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
ابتدا کف و دیواره ی قالب به قطر 25 سانتیمتر را چرب کنید و روی آن آرد بپاشید. فر را پس از روشن کردن، روی 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.آرد،بیکینگ پودر،جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط و الک کنید و کنار بگذارید.ماست را در شیر حل کنید و خوب هم بزنید و کنار بگذارید.
در ظرف بزرگی، کره ی نرم را با شکر و وانیل به مدت 2 دقیقه بزنید. اکنون تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار 1 دقیقه هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.حالا مخلوط آرد و مخلوط شیر و ماست (باترمیلک) را متناوباً اضافه و کاملا هم بزنید. یک سوم از مایه کیک را با سس شکلات مخلوط کنید و پس از ریختن باقیمانده آن در قالب،مایه شکلاتی را روی آن بریزید و بعد در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده اید،به مدت 1 ساعت قرار دهید.پس از مدت زمان معلوم کیک را از فر بیرون بیاورید.کیک آماده است.
روش تهیه سس شکلات:
پودر کاکائو و یک قاشق شکر و آب جوش را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
نکته ها و گفته ها:
بعد از پخته شدن کیک،آن را خنک کنید و در صورت دلخواه با پودر قند یا شکلات ذوب شده روی آن را تزئین کنید.
توجه :
واقعا عاااالی
مرسی