آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

تبلیغات
طبقه بندی موضوعی
روش آسان پخت کیک
کیک اسفنجی

کیک اسفنجی

 مواد لازم:


آرد گندم                                             300 گرم

کره (قطعه‌قطعه شده)                           200 گرم

پودر قند                                              170 گرم

نمک                                                   یک چهارم قاشق چای‌خوری

پوست لیموترش رنده‌شده                      یک چهارم قاشق سوپ‌خوری

تخم‌مرغ                                             یک عدد

آناناس کنسروی یا تازه                          750 گرم

شکر                                                 50 گرم

گردو                                                 100 گرم

آب‌لیمو ترش                                       4 قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه:

آرد، کره، 70گرم پودرقند، نمک، پوست لیموترش و تخم‌مرغ را در یک ظرف بریزید. پس از مخلوط کردن مواد با قاشق، با دست، خوب مواد را ورز دهید تا خمیری یکدست حاصل شود. حالا این خمیر را به شکل یک گلوله درآورید، سپس خمیر گلوله‌ای را داخل لایه‌ای از سلفون بپیچید و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید تا شکل بگیرد.اگر می‌خواهید از کمپوت آناناس استفاده کنید، آناناس‌ها را از داخل آب آن بیرون آورده و با چاقو به دو نیم کرده، در ظرفی قرار دهید. در غیر این صورت، آناناس تازه را پوست کنده، خرد کنید. حالا مقداری پودرقند روی تکه‌های آناناس بپاشید و چند دقیقه بگذارید تا آب آنها کمی کشیده شود.
قالب کیکی با ارتفاع کم آماده کنید و سطح داخل آن را با کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی پوشش دهید، سپس خمیر را روی آن پهن کنید و حلقه‌های آناناس را روی آن بچینید. مغز گردو را نیز خرد کنید و روی حلقه‌های آناناس بریزید. حالا قالب را در طبقه وسط فر با همان درجه و حدود 20دقیقه حرارت دهید تا کیک بپزد.
در این فاصله، باقیمانده پودر قند را با آب لیموترش مخلوط کرده، پس از پخت کیک، سطح روی آن را با قلم‌موی مخصوص آشپزی به این مواد آغشته کنید.کیک‌ها را به مدت 13 الی 15 دقیقه داخل فر قرار دهید و سینی فر را یک‌بار در میان زمان پخت بچرخانید.ولی از زمانی که عطر کیک تازه پراکنده شد و گوشه کیک‌ها کمی خودش را گرفت، مدتی صبر کنید و سپس آن‌ها را از فر خارج کنید.


 نکته ها و گفته ها:

این کیک برخلاف نامش که تداعی‌کننده کیکی اسفنجی و پف‌دار است، به شیرینی آناناسی شباهت بیشتری دارد.
در ضمن شما می‌توانید به جای کمپوت آناناس،از آناناس تازه استفاده کنید.


 توجه:

  • فر اجاق‌گاز را روی حرارت 200درجه سانتی‌گراد یا 390 درجه فارنهایت یا شماره6 بگذارید تا گرم شود.
  • مواد لازم برای تعداد 4 نفر می باشد.
کیک اسفنجی
کیک اسفنجی
کیک اسفنجی

زهره لطف الهی |

دسر بستنی

انواع کیک

روش پخت کیک اسفنجی

کیک اسفنجی

انواع دسر

طرز تهیه کیک اسفنجی

پخت کیک

کیک توت فرنگی

فقط کیک

دسر ایرانی

کیک خامه ای

کیک

مواد لازم کیک

دسر

دسر خارجی

کیک خوشمزه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی