آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

تبلیغات
طبقه بندی موضوعی
طرز تهیه کیک
کیک توت فرنگی
کیک توت فرنگی

مواد لازم:

کره نرم شده                                            سه چهارم پیمانه

کره بادام زمینی                                        سه چهارم پیمانه

شکر                                                       نصف پیمانه

بیکینگ پودر                                              ‌2 قاشق چای‌خوری

نمک                                                       یک چهارم قاشق چای‌خوری

تخم مرغ                                                  ‌2 عدد

وانیل                                                       ‌یک قاشق چای‌خوری

آرد                                                          2 پیمانه

مربای توت فرنگی                                      نصف پیمانه

توت فرنگی کوچک                                     4 پیمانه، دونیم یا چهار قسمت شده


طرز تهیه:

فر را روی درجه 350 درجه فارنهایت گرم کنید.کف و دیواره‌های قالب کیک را کاغذ آلومینیوم قرار داده و کنار بگذارید.با استفاده از دستگاه مخلوط کن،‌ کره بادام زمینی و کره را خوب هم بزنید و با هم مخلوط کنید.

شکر، بیکینگ پودر و نمک را به مخلوط اضافه کرده، خوب هم بزنید. تخم‌مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید.تا جایی که مخلوط کن جا دارد آرد را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید سپس مابقی آرد را جدا از مخلوط کن به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.مایه آماده شده را درون قالب قرار داده و به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی‌ که روی آن طلایی رنگ شود و اگر یک خلال دندان داخل آن فرو کنیم تمیز بالا بیاید، ‌آن را حرارت دهید. پس از این که کیک پخته شد چند دقیقه صبر کنید تا خنک شود.سپس با بلند کردن کاغذ آلومینیوم، کیک را از قالب بیرون آورید.روی کیک، مربای توت فرنگی و توت فرنگی‌های تازه را پخش کنید. 


نکته ها و گفته ها:
کیک توت فرنگی تازه علاوه بر طعم خوبی که دارد به خاطر وجود توت فرنگی‌هایی که روی آن چیده می‌شود، ظاهری زیبا هم دارد.در تهیه آن به جای توت فرنگی از تمشک و یا توت سیاه نیز می توان استفاده کرد.


توجه:
  • زمان آماده سازی:25 دقیقه
  • زمان پخت:25 دقیقه
کیک توت فرنگی

 کیک توت فرنگی

کیک توت فرنگی

زهره لطف الهی |

انواع غذا

طرز تهیه کیک

کیک

کیک میوه ای

طرز تهیه کیک توت فرنگی

طرز تهیه کیک برگردان

تهیه کیک موز برگردان

غذا

کیک توت فرنگی

انواع کیک

کیک موز

نظرات  (۲)

خیلی خوشمزه بود
۲۱ تیر ۹۹ ، ۱۵:۴۰ ساندویچ پانل سقفی

مشخصه کیک خیلی خوشمزه‌ایه، تزئینش هم فوق العادس

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی