کره نرم شده سه چهارم پیمانه
کره بادام زمینی سه چهارم پیمانه
شکر نصف پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
وانیل یک قاشق چایخوری
آرد 2 پیمانه
مربای توت فرنگی نصف پیمانه
توت فرنگی کوچک 4 پیمانه، دونیم یا چهار قسمت شده
طرز تهیه:
فر را روی درجه 350 درجه فارنهایت گرم کنید.کف و دیوارههای قالب کیک را کاغذ آلومینیوم قرار داده و کنار بگذارید.با استفاده از دستگاه مخلوط کن، کره بادام زمینی و کره را خوب هم بزنید و با هم مخلوط کنید.
شکر، بیکینگ پودر و نمک را به مخلوط اضافه کرده، خوب هم بزنید. تخممرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید.تا جایی که مخلوط کن جا دارد آرد را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید سپس مابقی آرد را جدا از مخلوط کن به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.مایه آماده شده را درون قالب قرار داده و به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که روی آن طلایی رنگ شود و اگر یک خلال دندان داخل آن فرو کنیم تمیز بالا بیاید، آن را حرارت دهید. پس از این که کیک پخته شد چند دقیقه صبر کنید تا خنک شود.سپس با بلند کردن کاغذ آلومینیوم، کیک را از قالب بیرون آورید.روی کیک، مربای توت فرنگی و توت فرنگیهای تازه را پخش کنید.
کیک توت فرنگی تازه علاوه بر طعم خوبی که دارد به خاطر وجود توت فرنگیهایی که روی آن چیده میشود، ظاهری زیبا هم دارد.در تهیه آن به جای توت فرنگی از تمشک و یا توت سیاه نیز می توان استفاده کرد.
- زمان آماده سازی:25 دقیقه
-
زمان پخت:25 دقیقه