طرز تهیه یک دسر خوشمزه شکلاتی
ساندی شکلاتی با بستنی
مواد لازم:
بستنی شکلاتی دو و یک دوم پیمانهکمپوت گیلاس بدون هسته 400 گرم
آرد ذرت دو سوم پیمانه
شکر 1 قاشق سوپخوری
کیک شکلاتی 115 گرم
گیلاس تازه 8 عدد
طــــــرز تهیه :
گیلاس های کمپوت را جدا کنید. آرد ذرت را در 2 قاشق سوپخوری آب کمپوت حل کنید . بقیه آب کمپوت را در ماهی تابه ریخته تا جوش آید . مخلوط آرد ذرت را به آن اضافه کرده و اندکی بجوشانید تا شربت غلیظ شود . گیلاسها را اضافه کرده و سپس داخل سینی فلزی بریزید . گیلاسها را همراه با شربت ته لیوان بریزید ، سپس به ترتیب از بستنی ، کیک شکلاتی ، خامه ومخلوط گیلاس بریزید تا لیوانها پر شود . در آخر با یک تکه کیک شکلاتی ، دو توپ بستنی ، خامه و گیلاس تازه دسر را تزیین کنید .
یک پیشنهاد دوستانه:
این دسر خوشمزه را میتوانید در هر ساعتی از روز در کنار سایر اعضای خانواده میل کرده و لذت ببرید.