آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

تبلیغات
طبقه بندی موضوعی

انواع پاستا و ماکارونی

http://www.takashpaz.com/images/stories/main/pasta.jpg


پاستا با لوبیا

پاستا با لوبیا

مواد لازم :

  • سه قاشق سوپ خوری روغن زیتون
  • دو حبه سیر ریز شده
  • 4 یا 5 عدد گوجه فرنگی متوسط و خرد شده
  • نصف قاشق چای خوری پونه خشک شده
  • یک پر فلفل قرمز
  • 300 گرم لوبیا سفید آب پز شده
  • فلفل آسیاب شده
  • 250 گرم پاستا ( از نوع دلخواه )
  • نیم کیلو بروکلی ( ساقه های آنرا جدا کرده و به قطعه های 4 سانتی خرد کنید )
  • یک چهارم فنجان پنیر پارمسان

طرز تهیه :
یک قابلمه متوسط را تا نیمه آب کرده ، روی حرارت بگذارید تا بجوشد . در یک ظرف دیگر روغن ریخته و روی حرارت ملایم داغ کنید . گوجه فرنگی ، پونه  و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده ، در آن را ببندید و شعله را کمی زیاد کنید ، سپس گاه به گاه آن را هم بزنید تا گوجه فرنگی ها نرم شوند . لوبیا را به آن اضافه کرده ، حرارت را کم کنید و به آن نمک و فلفل بزنید . در همان حال پاستا را در آب جوش بریزید و 5 دقیقه آن را بپزید سپس بروکلی را به آن بیفزایید و چند دقیقه دیگر صبر کنید تا بروکلی ها نرم شوند . مخلوط پاستا و بروکلی را آبکش کنید و نصف فنجان از مایع آن را کنار بگذارید . پاستا و بروکلی را در یک کاسه بزرگ بریزید . مخلوط گوجه فرنگی و نصف فنجان مایع کنار گذاشته شده را روی پاستا بریزید و آن را کمی هم بزنید . در پایان ، روی آن را پنیر بریزید .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پاستا قالبی

پاستا قالبی


مواد لازم:

  • پیاز 1 عدد
  • گوشت چرخ کرده 200گرم
  • رب 1 قاشق سوپ خوری
  • فلفل دلمه ای نگینی خرد شده 4/1 پیمانه
  • قارچ 4 الی 5 عدد
  • پنیر پیتزا به میزان لازم
  • تخم مرغ 2 عدد
  • ماکارونی فرمی 200گرم یا 1 پیمانه (آبکش شده)
  • در صورت تمایل 1 یا 2 قاشق جعفری خرد شده

طرز تهیه :

پیاز را سرخ کرده و گوشت چرخ کرده ‏‏، رب و نمک و ادویه را به آن افزوده و تفت می دهیم

(همانند سس ماکارونی). قارچی که از قبل تفت داده ایم به همراه پاستا و فلفل دلمه ای به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط کرده و ظرف را از روی حرارت بر می داریم.در صورت دلخواه می توانید مقدار کمی از پنیر را با سسی که آماده کرده ایم مخلوط کنید .

دو عدد تخم مرغ را جدا هم زده و به مواد اضافه می کنیم . ظرف مورد نظر را چرب نموده و مواد را داخل آن ریخته و پنیر را روی آن می پاشیم . روی ظرف را با کاغذ فویل یا آلومینیوم پوشانده و آن را در طبقه وسط فر با دمای 175 تا 190درجه سانتی گراد به مدت 30 الی 40 دقیقه قرار می دهیم.

نکته: برای درست کردن این غذا از ظروف چدن ، تفلون و پیرکس می توانید استفاده کنید که به راحتی پس از درست شدن غذا از ظرف جدا می شود.

  • در صورت تمایل می توانید مقداری زرشک نیز به این غذا اضافه کنید.
  • به جای گوشت چرخ کرده می توانید از سویا نیز استفاده کنید .

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پاستا با گوشت قلقلی 

اسپاگتی با گوشت قلقلی


        مواد لازم :

  • نیم کیلو اسپاگتی
  • نیم کیلو گوشت چرخ کرده
  • یک عدد پیاز کوچک خرد شده
  • یک حبه سیر له شده
  • یک عدد تخم مرغ
  • دو قاشق سوپ خوری پنیر رنده شده پارمسان
  • یک قاشق سوپ خوری جعفری خشک
  • یک قاشق سوپ خوری ریحان خشک
  • نصف فنجان نان خشک خرد شده
  • سس :
  • یک قوطی گوجه فرنگی له شده
  • یک قاشق سوپ خوری ریحان خشک
  • یک قاشق سوپ خوری جعفری خشک

      طرز تهیه :

      فر را از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت داغ کنید . اسپاگتی را در آب جوش ریخته
     و بپزید و م
وادگوشت را با هم مخلوط کرده ، توپهای کوچک از آن درست کنید .
     به مدت ده دقیقه
گوشت های قلقلی را در سینی فر قرار دهید تا مایل به قهوه ای شوند.
     د
ر یک ماهیتابه مواد سس را با هم مخلوط کنید . گوشت ها را داخل آن بریزید و به مدت
      یک ساعت  ونیم بپزید . سس آماده شده را روی اسپاگتی سرو کنید .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پاستا 3

ماکارونی با میگو

       مواد لازم :

  • 500 گرم پاستا
  • 6 تا 8 گوجه فرنگی خرد شده و در آب داغ خیسانده شده به مدت 15 دقیقه
  • یک عدد پیاز خرد شده
  • 2 قاشق چای خوری ریحان خرد شده
  • تره فرنگی یا پیازچه خرد شده
  • روغن زیتون برای سرخ کردن
  • میگو ، زیتون قاچ شده ، پنیر پیتزا به میزان دلخواه
       طرز تهیه :

      در ابتدا تمام مواد را در روغن زیتون سرخ کرده و فلفل سیاه به آن اضافه کنید . سپس آن را با پاستای
      پخته شده مخلوط کنید .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سالاد دریایی با پاستا

سالاد دریایی و پاستا

مواد لازم :

  • دو فنجان پاستای حلزونی
  • یک فنجان میگوی پخته شده
  • یک سوم فنجان فلفل سبز خرد شده
  • یک چهارم فنجان هویچ خرد شده
  • نصف فنجان کدوی سبز قاچ شده
  • یک سوم فنجان آب
  • یک سوم فنجان سس مایونز
  • نمک و فلفل به اندازه کافی

طرز تهیه :

پاستا را پخته و در کاسه ای بزرگ  بریزید ، میگو یا تن ماهی را بهمراه فلفل سبز ، هویچ و کدوی سبز مخلوط کرده و سس مایونز ، نمک و فلفل را نیز به آن بیفزایید . آرام به هم بزنید تا خوب مخلوط شود .
قبل از سرو غذا آن را در یخچال به مدت 30 دقیقه خنک کنید .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سالاد ماکارونی با میگو و تن ماهی

سالاد ماکارونی با میگو و تن ماهی

مواد لازم :

  • یک بسته نیم کیلویی ماکارونی
  • سس مایونز
  • 250 گرم تن ماهی
  • 250 گرم کنسرو میگو
  • پیاز خرد شده
  • فلفل سبز خرد شده
  • کرفس خرد شده
  • یک پر پود سیر
  • یک چهارم فنجان سس دلخواه
طرز تهیه :

ماکارونی ها را بپزید . پس از پخته شدن آن اجازه دهید ماکارونی خنک شده، بقیه مواد را به آن اضافه کرده و در یخچال بگذارید تا سرد شود .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پاستا با میگو اسپایسی ( میگو تند)

پاستا با میگو اسپایسی



مواد لازم و طرز تهیه :

1- رشته ها را بپزید
2- 150 گرم میگو را در مارگارین یا کره پخته و 4 قاشق چای خوری پودر سیر به آن اضافه کنید . یک قاشق سوپ خوری سس فلفل به آن افزوده و 4 قاشق چای خوری فلفل سیاه را نیز به آن اضافه کنید .
3- میگو را بیرون آورده ، یک سوم فنجان پنیر پیتزا را اضافه کرده و نصف فنجان خامه زده شده را به آن اضافه کرده و بجوشانید تا غلیظ شود .
4-آن را با میگو و رشته ها مخلوط کنید
5-در صورت تمایل می توانید مقدار چاشنی ها را بیشتر کنید . از فلفل قرمز نیز می توانید بجای سس فلفل استفاده نمایید.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پاستا با میگو و خامه گوجه فرنگی

پاستا با میگو و خامه گوجه فرنگی

  مواد لازم :

  • یک سوم فنجان گوجه فرنگی خشک شده در روغن
  • یک حبه سیر ریز شده
  • 500 گرم میگو پوست کنده
  • یک چهارم فنجان پیاز قاچ شده
  • یک و نیم قاشق سوپ خوری ریحان خرد شده یا یک قاشق چای خوری ریحان خشک
  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سفید
  • یک فنجان آب مرغ
  • یک فنجان خامه زده شده
  • 300 گرم پاستا
  • پنیر رنده شده و ریحان تازه برای تزئین

طرز تهیه :

گوجه ها را با دو قاشق سوپ خوری روغن در یک ماهی تابه پهن ریخته و روی حرارت ملایم بپزید .
سیر و میگو را در روغن داغ ریخته و هم بزنید تا رنگ میگو کدر شود . سپس آن را از روی شعله بردارید .
پیاز ، ریحان خرد شده ، گوجه ، فلفل ، آب مرغ و خامه را در یک ماهی تابه ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید . به مدت ده دقیقه پیوسته آن را هم بزنید تا غلیظ شود . میگو را دوباره روی شعله قرار داده و کمی دیگر آن را بپزید . پاستا را در آب جوش پخته و سپس آن را آبکش کنید . آن را در بشقابهای جداگانه ریخته
و سس میگو را روی آن بریزید . روی آن را با پنیر و ریحان تزئین کنید .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ماکارونی و پنیر مخصوص کافه تریا

ماکارونی و پنیر مخصوص کافه تریا

 مواد لازم :

  • 700 گرم ماکارونی
  • یک و نیم فنجان شیر
  • یک و نیم قاشق چای خوری پودر خردل
  • یک چهارم قاشق چای خوری نمک
  • چند قطره سس فلفل
  • سه و نیم قاشق سوپ خوری کره
  • یک عدد تخم مرغ زده شده
  • سه و نیم فنجان پنیر پیتزای رنده شده
  • نصف فنجان خرده نان
  • نصف فنجان فلفل تازه


طرز تهیه :

فر را با حرارت 350 درجه فرنهایت داغ کنید . روی سینی فر را کره بمالید . در یک قابلمه ، ماکارونی را
در آب نمک جوشیده بریزید تا بپزد اما زیاد نرم نشود . آن را آبکش کنید . در یک ماهیتابه کوچک ، شیر را روی حرارت ملایم بجوشانید ، سپس آن را از روی شعله برداشته و با پودر خردل ، نمک و سس فلفل مخلوط کنید . شیر چاشنی زده را کنار بگذارید . ماکارونی را در یک کاسه متوسط بگذارید .
یک و نیم قاشق سوپخوری کره و تخم مرغ ها را با هم خوب مخلوط کنید . 3 فنجان پنیر رنده شده را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید . ماکارونی را به صورت یکسان روی سینی روغن زده فر بریزید . شیر چاشنی زده را روی آن ریخته و باقیمانده پنیر رنده شده را روی آن بریزید . در یک قابلمه کوچک 2 قاشق سوپ خوری کره باقیمانده را آب کنید و خرده نان را به آن اضافه کرده و هم بزنید سپس خرده نانهای کره ای را روی ماکارونی پخش کنید و روی آن فلفل تازه بریزید . به مدت 30 دقیقه آن را بپزید .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پاستیتسیو

پاستیتسیو

 مواد لازم :

سس خامه رقیق
===========

  • یک قاشق سوپ خوری کره
  • دو فنجان شیر گرم
  • یک سوم فنجان آرد
  • دو عدد زرده تخم مرغ

سس خامه غلیظ
===========

  • 4 فنجان شیر
  • نصف فنجان آرد
  • 4 عدد تخم مرغ

مواد لازم:

  • یک و نیم  فنجان پیاز خرد شده
  • کمی دارچین
  • 800 گرم گوشت چرخ کرده گاو
  • نمک و فلفل
  • 4 قاشق سوپ خوری کره
  • یک قاشق سوپ خوری سیر ریز شده
  • دو فنجان گوجه فرنگی خرد شده
  • 600 گرم پاستای  لوله ای شکل
  • نصف فنجان خرده نان
  • یک فنجان پنیر پیتزای رنده شده
  • یک قاشق چای خوری پونه خرد شده

طرز تهیه سس خامه رقیق :

کره را در یک ماهی تابه آب کنید ، آرد را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا طلایی رنگ شود . شیر گرم را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا سس ، صاف و یک دست شود . در یک کاسه کوچک زرده تخم مرغ را هم زده و یک  فنجان از مخلوط شیر داغ به آن اضافه کنید و سپس آن را به باقیمانده سس بیفزایید . آن را هم زده و آن را از روی شعله بردارید در حالیکه تخم مرغها پخته نشده باشند .

طرز تهیه سس خامه غلیظ :

شیر را جوشانده و کنار بگذارید . در یک ظرف جداگانه تخم مرغ و آرد را با هم مخلوط نمایید و بتدریج شیر را به آن اضافه نمایید . آن را در یک ماهیتابه بپزید و پیوسته هم بزنید تا کاملا غلیظ شود . بعد از اینکه تخم مرغها را اضافه کردید نباید مخلوط به جوش بیاید .

دستورالعمل اصلی :

پیازهای خرد شده وگوشت را در کره تفت دهید . گوجه فرنگی ، سس گوجه ، فلفل و چاشنی ها را به آن اضافه کنید . در آن را بگذارید و به مدت 30 دقیقه آهسته بجوشانید تا آب آن کاملا جذب شود . فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت داغ کنید . پاستای پخته شده در آب جوش را آبکش نمایید . خرده نان را روی سینی فر که با روغن چرب شده بریزید . یک لایه پاستا را روی آن ریخته و نصف سس رقیق را روی پاستا بریزید . گوشت را روی سس  ریخته و نصف فنجان پنیر را به آن اضافه کنید . باقیمانده سس رقیق را روی آن بریزید . با سس غلیظ روی آن را پوشانده و باقیمانده پنیر را روی آن بریزید . به مدت یک ساعت پاستا را بپزید . و یک ربع صبر کنید تا خنک شود . آن را به قطعات مربع شکل برش بزنید .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پاستا لوبیا سبز و ذرت

پاستا لوبیا سبز و ذرت

مواد لازم :

  • 250 گرم رشته فرنگی
  • سه چهارم فنجان ذرت فریز شده
  • سه چهارم فنجان لوبیا سبز ( کنسرو )
  • نصف فنجان سس اسپاگتی
  • یک چهارم قاشق چای خوری پودر چیلی
  • نمک و فلفل به اندازه دلخواه
طرز تهیه :
پس از اینکه پاستا در آب جوش پخته شد ، باقیمانده مواد را در یک ماهی تابه ریخته و بپزید . پس از آن ، پاستا و سس پخته شده را با هم مخلوط نموده و میل کنید .

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پاستا با مرغ دودی

پاستا با مرغ دودی

مواد لازم :

  • سه قاشق سوپ خوری موسیر یا پیاز ریز شده
  • روغن برای سرخ کردن
  • نصف قاشق چای خوری سیر ریز شده
  • سه فنجان خامه غلیظ
  • فلفل سیاه آسیاب شده
  • 250 گرم پاستا
  • نصف مرغ دودی
  • 100 گرم کنسرو گوجه فرنگی
  • موسیر ریز شده ، گوجه خرد شده و پنیر پیتزا برای تزئین
  • نمک

طرز تهیه :

موسیر ها را در روغن سرخ کرده و سیر را به آن اضافه کنید اما آن را نپزید . خامه و فلفل را به آن بیفزائید و بگذارید تا بجوش آمده و آن را هم بزنید تا غلیظ شده و حجم آن نصف حجم اولیه شود . به  اندازه دلخواه به آن نمک بزنید . گوشت مرغ را به قطعات باریک و بزرگ برش بزنید .  کنسرو گوجه فرنگی به مدت یک دقیقه در آب جوش بریزید و سپس آن را صاف کنید . پاستا را در آب جوشی که به آن نمک و روغن زده اید ، بپزید سپس آن را صاف کرده و مدت کوتاهی زیر آب داغ بگیرید . همزمان با پخته شدن پاستا در آب جوش ، گوجه فرنگی و گوشت مرغ را در سس خامه بپزید . در صورت نیاز آن را با شیر رقیق کنید . پاستا را در دیس ریخته و روی آن با قاشق ، سس بریزید . روی آن را با موسیر ، پنیر رنده شده و یا گوجه فرنگی تزئین کنید .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پاستا لوبیا سبز و قارچ

پاستا لوبیا سبز و قارچ

مواد لازم :

  • 700 گرم لوبیا سبز تازه و خرد شده به قطعات 4 سانتی
  • 250 گرم قارچ تمیز و قاچ شده
  • یک عدد پیاز خرد شده
  • 5 تا ده عدد سیر ریز شده
  • نصف فنجان آب
  • یک عدد کنسرو گوجه فرنگی
  • یک قاشق چای خوری ریحان خشک
  • یک قاشق چای خوری مرزنگوش
  • نیم کیلو پاستا
  • فلفل به اندازه دلخواه

طرز تهیه :

آب را در یک قابلمه بزرگ ریخته و سبزیجات و چاشنی ها را به آن اضافه کنید تا به مدت 10 دقیقه بجوشد در حالیکه در قابلمه را بسته اید . گوجه های له شده را به آن بیفزایید و سی دقیقه دیگر آن را بجوشانید . پاستا را در یک ظرف جداگانه در آب جوش بپزید . در پایان پاستا و سس آماده شده را با هم مخلوط کنید .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پاستا 2

ماکارونی


مواد لازم :

دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون
یک عدد پیاز سفید ریز شده
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز ریز شده
دو عدد موز قاچ شده
یک چهارم فنجان آب آناناس
آب سه عدد پرتقال
یک چهارم فنجان جعفری خرد شده
چهار قاشق سوپ خوری آب لیمو ترش
چهار قاشق سوپ خوری فلفل قرمز بسیار ریز شده
یک چهارم فنجان پنیر پیتزای رنده شده
دو قاشق سوپ خوری کره
یک بسته پاستا فتوچینی 
نمک و فلفل به اندازه کافی

طرز تهیه :

در یک ماهی تابه بزرگ ، روغن را داغ کرده و پیاز و فلفل قرمز را به مدت 4 دقیقه ، روی حرارت ملایم سرخ کنید . موز ، آب پرتقال ، آب لیمو ، جعفری، فلفل و سه قاشق پنیر را به آن اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید . فتوچینی را بپزید تا ترد شود و در یک کاسه بریزید . مخلوط فلفل را به آن بیفزائید و به آن نمک و فلفل بزنید . آن را با باقیمانده پنیر ، تزئین کنید .


آموزش آشپزی |

ماکارونی با سبزیجات

خمیر پاستا

پاستا با قارچ

طرز تهیه

دستور پخت پاستا

اسپاگتی با گوشت قلقلی

سالاد ماکارونی با قارچ

سالاد ماکارونی با میگو

انواع پاستا

سالاد ماکارونی

رشته پاستا

ماکارونی

پاستا با لوبیا

سس پاستا با قارچ

سس ماکارونی

ماکارونی فرمی

اسپاگتی

طبخ پاستا

سالاد پاستا

سالاد دریایی با پاستا

نظرات  (۲)

۰۳ مرداد ۹۳ ، ۰۴:۳۸ نورالدین عبدالله زاده

سلام دوست عزیم

من به وبت سر زدم و واقعا تبریک می گم از این همه سلیقه ای که به خرج دادی .هیچ چیز مثل این نیست که با یه مطلب زیبا تو هر زمینه ای دل بازدیدکنندگان رو بدست بیاری واقعا مطالبت زیباست.دوست دارم از این سلیقه ات استفاده کنی و به وب منم سر بزنی ، نظرتو درباره اش بهم بدی و لایک هم بزنی ،باعث افتخارم هست که به پیشنهادادت جامه عمل بپوشانم آدرس وبلاگم download4you.blog.ir هست خوشحال میشم سر بزنی و اگه موردپسند  بود ما رو هم در وبلاگ زیبایت لینک کنی

منتظرت هستم

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی