پیراشکی تن ماهی به شکل ماهی
مواد لازم خمیر:
آرد سفید ۲ و نیم پیمانه
بکینگ پودر ١ قاشق غذاخوری
خمیر مایه ١ قاشق غذاخوری
ماست نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
روغن مایع یک چهارم پیمانه
نمک نصف قاشق چایخوری
شکر ١ قاشق غذاخوری
طرز تهیه خمیر:
۱-ماست، شیر و روغن رو با هم مخلوط کنید
۲- خمیر مایه و شکر رو بپاشید روی مخلوط ماست
۳- بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدین تا خمیر یه دستی درست بشه
۴- روی خمیر رو بپوشونید و بذارید به مدت یک ساعت یا تا وقتی که حجمش دو برابر شد استراحت کنه
مواد لازم میانی :
تن ماهی ٢ قوطی
آبلیمو کمی
پیاز خرد شده ٢ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ١ عدد (کوچیک)
پنیر سفید (لیقوان+خامه ای) ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
۱-خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید
۲-هر قسمت رو با وردنه مانند شکل زیر باز کنید
۳-خمیر رو از درازا به ٣ قسمت مساوی تقسیم کنید و با نوک چاقو نشونه گذاری کنید
(مواظب باشید خمیر پاره نشه)
۴-دو طرف خمیر شیارهایی مورب ایجاد کنید
۵-همه ی مواد میانی را در وسط خمیر بریزید
۶-مانند تصویر شیارها را روی هم قرار دهید
۷-زرده تخم مرغ را روی پیراشکی می مالیم و روی آن سیاه دانه میپاشیم
زمان پخت :
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت نیم ساعت