مواد مورد نیاز:
جو یا جو پرک یک لیوان
آب مرغ یا گوشت دو لیوان غلیظ
هویج یک عدد متوسط
پیاز یک عدد متوسط
شیر یک لیوان
خامه دو قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
در صورتیکه از جو معمولی استفاده می کنید از شب قبل خیس کنید.اگر آب مرغ یا گوشت آماده نداریدمی توانید از نصف سینه مرغ و یا صد گرم گوشت ماهیچه استفاده کنید. جو را با آب گوشت و پیاز و هویج خرد شده و نمک و فلفل مخلوط کرده و روی حرارت ملایم میگذارید که بپزید.میزان ادویه غذا به ذائقه شما بستگی دارد. وقتی که جو خوب پخت و نر م شد، شیر و خامه را به آن اضافه کنید و بعد از اینکه ۵ دقیقه سوپ را از روی حرارت بردارید و سرو کنید و روی آنرا با جعفری و خامه تزئین کنید.جعفری به سوپ عطر و طعم می دهد.چنانچه آب گوشت یا مرغ ندارید . جو را همراه گوشت یا مرغ و سایر مواد با ۵ لیوان آب بپزید. سپس گوشتها را از سوپ در آورید و آنها را ریش ریش کنید و دوباره به داخل سوپ برگردانید و در آخر شیر و خامه اضافه کنید و با جعفری و کمی خامه سرو کنید.
توجه:
- مقدار مواد ذکر شده در این دستور برای 4 نفر کافیست.
فوق الغاده است حتما امتحان کنید