آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

تبلیغات
طبقه بندی موضوعی
آش آبادانی

آش آبادانی


  مواد لازم:

نخود و لوبیا سفید - پیمانه
گوشت - 250 گرم
پیاز متوسط - یک عدد
عدس - یک پیمانه
برنج - دو پیمانه
تره خرد شده - 500 گرم
فلفل قرمز یا سیاه - به میزان لازم
نمک و زردچوبه - به میزان لازم


 طرز تهیه :

ابتدا گوشت را به همراه پیاز رنده شده و زردچوبه می‌پزیم ،پس از یک ساعت نخود و لوبیا سفید را که قبلا به مدت 24 ساعت خیس کرده‌ایم به گوشت اضافه می‌کنیم. وقتی گوشت و حبوبات کاملا پخته شد برنج، عدس، سبزی و فلفل را به آن اضافه می‌کنیم و درجه شعله گاز را تنظیم می‌کنیم، باید هر چند دقیقه هم بزنیم که ته نگیرد. این غذا باید کاملا پخته شود، به طوری که گوشت کاملا ریش‌ریش شده و از هم جدا شود. روی این آش را با کشک، نعنا‌داغ و مقداری گوشت تزئین کرده و سرو می‌کنیم.

* از ویژگی‌های این غذا مزه تند آن است؛ معمولا در سفره صبحانه آبادانی‌ها یافت می شود.

زهره لطف الهی |

آش محلی

سوپ ایرانی

آش ساده

غذای سنتی

غذای مقوی

غذاهای محلی و سنتی

غذای مفید

غذای شهرهای مختلف

سوپ و آش

آش رشته

آش ایرانی

غذا

آش مقوی

سوپ

آش قلقل

آش ترشی

آش های محلی و سنتی

غذاهای سنتی

خوردنی

آش سنتی و محلی

آش آبادانی

غذای خوشمزه

آش

انواع آش

غذای ایرانی

غذاهای محلی

آش مفید

آش سنتی

غذای محلی

نظرات  (۲)

عزیزم این آش کشک نداره،تو خوزستان و آبادان به عنوان چاشنی لیمو ترش تازه یا آبلیمو استفاده میکنن

خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی عالی بود

ممنون

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی