مواد لازم:
برنج یک پیمانه خیس کرده
لپه نصف پیمانه
سبزی آش 750 گرم
پیازداغ به میزان لازم
نمک، فلفل و روغن به میزان لازم
رب گوجهفرنگی پنج قاشق سوپخوری
نعناداغ برای تزئین
طرز تهیه:
ابتدا لپه را با پیازداغ و زردچوبه نیمپز می کنیم، برنج خیس کرده را به آن اضافهکرده و میگذاریم برنج خوب بپزد تا آش لعاب بیندازد، سپس آب گوجه را همراه با سبزی آش (یا اگر رب بود رب را با سبزی آش) به قابلمه افزوده، نمک و فلفل میزنیم تا زمانیکهآش جا بیفتد.