حلـوا کاسهای
مواد لازم:
آرد برنج یک پیمانه
شکر دو پیمانه سرخالی
آب دو پیمانه
گلاب یک پیمانه
زعفران آبکرده نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
خلال پسته و بادام به میزان لازم
طرز تهیه:
آرد برنج را تفت داده (با حرارت کم)، قبل از تغییر رنگ آرد آن را برداشته کمی که حرارتش را از دست داد با گلاب مخلوط کنید. آب را جوش آورده و شکر را به آن اضافه کرده زمانی که شکر در آب حل شد زعفران را هم به آن افزوده شعله را کم کرده بعد مخلوط آرد برنج و گلاب را هم به مواد اضافه کنید. مخلوط را مرتب هم زده تا مواد جذب یکدیگر شوند و مایه غلیظ شود بعد روغن را اضافه کرده و هم زده تا روغن هم جذب حلوا شود، زمانی که حلوا شروع به جوشیدن کرد، آماده است. روی حلوا را با خلالپسته و بادام تزئین کنید