روش تهیه سوپ
سوپ فلفل
(سفره افطار)
مواد لازم :
آب گوشت 5 فنجان
فلفل سبز دلمه ای نیم کیلو
پیاز 2 عدد
سیب زمینی استامبولی 500گرم
مرزه 2 قاشق سوپخوری
جعفری ساطوری شده 2 قاشق سوپخوری
خامه 100 گرم
فلفل به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا فلفل را خرد میکنیم و هویج و پیاز را به همان شکل به صورت خلال نازک خرد میکنیم و با آب گوشت میگذاریم بپزد , سیب زمینی ها را پوست میکنیم و خلال مینمائیم و داخل سوپ میریزیم تا بپزد ولی زیاد له نشود و در آخر کار مرزه و جعفری را اضافه میکنیم و بعد از یکی دو جوش سوپ را در سوپ خوری ریخته و خامه را روی آن میدهیم .در صورتیکه بخواهیم این سوپ کمی غلیظ بشود یک قاشق سوپ خوری آرد را در 50 گرم کره کمی سرخ میکنیم وقتی سبزی سوپ پخته شد داخل سوپ میریزیم و بعد از دو تا سه جوش آنرا در ظرف میکشیم .
توجه:
- مواد اولیه ذکر شده برای این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست.