حلوای انگشت پیچ (بوشهر)
مواد لازم:
آرد 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
گلاب 1 پیمانه
روغن 1 پیمانه
زعفران ساییده اندکی
طرز تهیه:
شکر را با اندکی زعفران در گلاب بریزید ، روی شعله ملایم آن را داغ کرده و سپس حل کنید.آرد و روغن را در تابه روی شعله ملایم با قاشق چوبی خوب هم بزنید تا آرد به رنگ قهوه ای در آید.سپس گلاب داغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید.وقتی که مخلوط یکدست شد آن را بردارید.در بشقاب پهن کنید و دور آن را با شست و انگشت اشاره کنگره بدهید و بگذارید خنک شود.
نکته ها و گفته ها:
لطف این حلوا در این است که نرم باشد و کمی کش بیاید ، به طوری که هنگام برداشتن آن از بشقاب دور انگشت بپیچد.
توجه:
- از این دسر در ماه مبارک رمضان بر سر سفره ی افطار نیز میتوان استفاده کرد.
باسلام خیلی بی مزه شد دلیلش چی؟