کیک آناناس برگردان
کمپوت آناناس حلقه شده 1 قوطی
کره 3 قاشق سوپ خوری
شکر قهوه ای نصف فنجان
آب کمپوت 1 قاشق سوپ خوری
مربا یا کمپوت گیلاس یا آلبالو یک چهارم فنجان
کره یا مارگارین یک سوم فنجان
شکر سفید یک سوم فنجان
تخم مرغ 1 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
آب کمپوت نصف فنجان
آرد الک شده 1 فنجان
بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
ابتدا خمیر را به طریق زیر درست کنید :
کره و شکر را بزنید تا سفید شود.تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید بزنید تا
اینکه پف کند (در حدود یک دقیقه) مواد خشک را که قبلاً الک کرده اید باضافه
نصف فنجان آب کمپوت بتدریج داخل مایه کرده و مخلوط کنید .بعد از هر اضافه
کردن نیم دقیقه بزنید وقتی که مایه آماده شد آنرا روی آناناس که در قالب
چیده اید بریزید و بطور مساوی در قالب پخش کنید.
سپس قالب را در حرارت 350 درجه فارنهایت قرار داده مدت 35 الی 45 دقیقه
بپزید و بعد آنرا مدت 5 دقیقه در خود قالب خنک کنید و بلافاصله آنرا در یک
دیس گرد و زیبا برگردانید.
طرز تهیه :
آناناس را از قوطی در آورده با دقت در آبکش ریخته که آب آن کاملاً گرفته شود ولی حلقه ها نشکند .سه قاشق سوپ خوری کره را در یک قالب گرد ریخته و شکر قهوه ای را به آن اضافه نموده یک قاشق سوپخوری آب کمپوت را هم در آن بریزید آنرا در فر با حرارت 350 درجه فارنهایت بگذارید تا کره آب شود (5 دقیقه).قالب را بیرون بیاورید و کمی هم بزنید که شکر و کره در قسمتهای مختلف قالب یکنواخت باشد .آناناس های ورقه شده را در ته قالب به صورت زیبایی بچینید بطوری که فقط یک طبقه باشد و روی هم چیده نشود.
نکته ها و گفته ها:
وسط حلقه های آناناس گیلاس یا آلبالو بدون شهد را قرار دهید و همچنین در جاهای خالی گیلاس و یا آلبالو بگذارید و همچنین مغز گردو نصف شده قرار دهید. توجه:
- این کیک را گرم و یا سرد سرو نمایید.