کباب بره هندی
مواد لازم:
گوشت ران بره ۲ کیلو و نیم
زنجبیل تازه له شده ۲ قاشق چایخوری
سیر له شده ۲ قاشق چایخوری
پودر کاری ۲ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
دانه های زیره ۲ قاشق چایخوری
دانه فلفل سیاه ۴ عدد
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
روغن ۱ و ۴/۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد بزرگ پوست گرفته
گوجه فرنگی پوره شده ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱-با یک چاقوی بزرگ چربیها را از گوشت بگیرید تمام اطراف گوشت را با یک چنگال سوراخ کنید.
۲-در کاسه ای زنجبیل،سیر،کاری،نمک،زیره و فلفل و گوجه را با هم مخلوط کنید.آبلیمو را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید. سپس آن را با قاشق روی گوشت ریخته و داخل گوشت ماساژ دهید.
۳- یک شب گوشت را در یخچال قرار دهید.
۴- کباب را سیخ میگیریم و مابین آن چربی قرار میدهیم تا خوشمزه تر شود و کباب میکنیم.
وبعد نوش جان می کنید...............