آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

تبلیغات
طبقه بندی موضوعی

کباب بره هندی

کباب بره هندی

مواد لازم:

گوشت ران بره ۲ کیلو و نیم

زنجبیل تازه له شده ۲ قاشق چایخوری

سیر له شده ۲ قاشق چایخوری

پودر کاری ۲ قاشق چایخوری

نمک ۱ قاشق چایخوری

دانه های زیره ۲ قاشق چایخوری

دانه فلفل سیاه ۴ عدد

پودر فلفل قرمز
۱ قاشق چایخوری

آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری

روغن ۱ و ۴/۱ پیمانه

پیاز ۱ عدد بزرگ پوست گرفته

گوجه فرنگی پوره شده ۲ قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

۱-با یک چاقوی بزرگ چربیها را از گوشت بگیرید تمام اطراف گوشت را با یک چنگال سوراخ کنید.
۲-در کاسه ای زنجبیل،سیر،کاری،نمک،زیره و فلفل و گوجه را با هم مخلوط کنید.آبلیمو را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید. سپس آن را با قاشق روی گوشت ریخته و داخل گوشت ماساژ دهید.
۳- یک شب گوشت را در یخچال قرار دهید.

کباب بره هندی


۴- کباب را سیخ میگیریم و مابین آن چربی قرار میدهیم تا خوشمزه تر شود و کباب میکنیم.

وبعد نوش جان می کنید...............


آموزش آشپزی |

کباب چنجه

ران کبابی مرغ با رزماری

کباب بالشتکی

شیشلیک مخصوص

کباب تنبل

کباب برزیلی

کباب کوبیده - 2

فیله کباب

چلو کوبیده مرغ

کباب تابه ای سیخی

کباب تابه ای با رویه سبزیجات

مرغ کبابی تند

جوجه کباب تابه ای

گوشت کبابی معطر

کباب بره هندی

آدانا کباب

مرغ بریان

کباب برگ تابه ای

کباب بختیاری حلزونی

کباب حلزونی

کباب میگو

کباب رنگارنگ

کباب جوجه

کباب مرغ با رزماری

کباب فلفلی

کباب لقمه

کباب مرغ

کباب دو رنگ چوبی

نظرات  (۱)

۱۲ مهر ۹۵ ، ۰۰:۳۵ قالیشویی جام
عالیه 
سایت من
قالیشویی

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی