مواد لازم کیک:
تخم مرغ 6 عدد
شکر 150 گرم
آرد 140 گرم
نمک یک هشتم چایخوری
آب لیمو یک قاشق سوپ خوری
پودر نارگیل 70 گرم
مواد کرم لیمویی:
آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری
آب 250 میلی لیتر(یک پیمانه)
کره 85 گرم
رنده پوست لیمو یک قاشق چایخوری
آب لیمو یک قاشق سوپ خوری
مواد کرم کره ای :
کره 90گرم
پودر شکر 90 گرم
آب لیمو یک قاشق چایخوری
نارگیل رنده شده به مقدار لازم برای روی کیک
طرز تهیه کیک:
کف سه عدد قالب 20 سانتی را با کاغذ روغنی بپوشانید.تخم مرغ ها را با هم زن برقی روی بخار آب بزنید وقتی که مخلوط شدند بلافاصله شکر را اضافه کرده و همچنان روی بخار آب حدود 10 دقیقه هم بزنید تا سفیدکشدار شود.سپس از روی بخار برداشته رنده پوست لیمو،آب لیمو،آرد و نمک را اضافه و مخلوط کرده و متناوبا به مایه اضافه و هم بزنید این مرحله را با لیسک انجام دهید.
در پایان پودر نارگیل را داخل مواد ریخته و مایه حاصل را بین سه قالب آماده شده به صورت مساوی تقسیم کنید و در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید.پس از خنک شدن کرم لیمویی را بین دو لایه از کیک ریخته و لایه رویی و اطراف کیک را با کرم کره ای بپوشانید و با نارگیل رنده شده تزیین کنید.
نکته ها و گفته ها:
می توان به جای پوست لیمو و آب لیمو از پرتقال به همان میزان استفاده کرد.
در تهیه کرم نیز به جای لیمو می توان از پرتقال استفاده کرد.
اگر سه قالب یک اندازه در دسترس نبود کیک را در یک قالب با ارتفاع 7 سانت پخته و سپس از ارتفاع دو برش عرضی بزنید تا کیک به سه قسمت مساوی تقسیم شود.
می توان کیک را با مقداری آب پرتقال نیز مرطوب کرد سپس کرم را روی لایه ها زد.