انواع پاستا و ماکارونی
پاستا
مواد لازم :
- یک کاسه ماکارونی پخته شده
- یک قاشق سوپ خوری کره یا مارگارین
- یک قاشق سوپ خوری آرد
- یک قاشق سوپ خوری شیر گرم
- نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز
- دو فنجان پنیر پیتزا
طرز تهیه :
کره را روی حرارت ملایم دریک ماهیتابه کوچک آب کنید ، وقتی شروع به تشکیل حباب کرد ، آرد را به آن اضافه کنید و به آهستگی هم بزنید . بتدریج شیر گرم را نیز به آن بیفزائید و هم بزنید تا وقتی که به جوش بیاید ، همچنان به هم زدن ادامه دهید تا کاملا غلیظ شود . وقتی مخلوط غلیظ شد ، نصف پنیرها و نیز فلفل را به آن اضافه کرده و هم بزنید . سپس آن را از روی شعله بردارید . یک ظرف پیرکس یا شیشه ای برداشته و اندکی با روغن چرب کنید . نصف ماکارونی و نیمی از سس را در ظرف بریزید . دوباره این کار را تکرار کنید ، باقیمانده پنیر را روی آن بریزید . آن را با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
رشته پاستا با آرد گندم سیاه
مواد لازم :
- دو سوم فنجان آرد
- یک سوم فنجان آرد گندم سیاه
- یک عدد تخم مرغ بزرگ
- یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون
- یک قاشق سوپ خوری آب
- کمی نمک
آردها را بهمراه نمک در یک کاسه ریخته ، تخم مرغ و روغن زیتون را به آن اضافه کنید . با دست آن را بهم بزنید تا تخم مرغ به طور یکسان در آرد مخلوط شود به شکل خمیر در آید . آن را روی پیشخوان ورز دهید و یک قاشق آب به آن اضافه کنید . به مدت ده دقیقه آن را ورز دهید تا صاف و کشدار شود . آن را با لفاف پلاستیکی بپوشانید و به مدت یک یا یک ساعت و نیم در یک جای گرم نگه دارید و سپس آن را با وردنه پهن کنید و به شکل ها ی دلخواه ببرید .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مواد لازم :
- 500 گرم پاستا
- نصف فنجان پیاز قرمز خرد شده
- یک عدد خیار بی دانه و قاچ شده
- گل کلم
- کلم بروکلی
- هویج
- لوبیا سبز
- مارچوبه
- نخود فرنگی
- یک شیشه کوچک زیتون قاچ شده
- کرفس قاچ شده
- فلفل دلمه ای در چند رنگ مختلف
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مواد لازم :
- 4 عدد سینه مرغ خرد شده به قطعات کوچک
- یک دسته کلم بروکلی خرد شده
- 5 تا 10 بوته سیر ریز یا له شده
- ریحان و پونه هر کدام نصف قاشق چای خوری
- چهار عدد گوجه فرنگی رسیده
- سیصد گرم پاستا صدف شکل
- روغن زیتون
- پنیر پیتزای رنده شده
طرز تهیه :
آب را در یکی قابلمه بجوشانید و پاستا را در آن بریزید و پس از نیم پخت شدن آن را آبکش کنید . کلم بروکلی را بپزید و در یک ظرف جداگانه گوشت مرغ را در روغن زیتون سرخ کنید و سپس گوجه فرنگی و سیر را به آن بیفزائید و به مدت 3 دقیقه بگذارید بجوشد . ریحان و پونه را نیز به آن بیفزائید و به مدت 3 دقیقه دیگر با مخلوط بپزید . در نهایت پاستا و پنیر را نیز اضافه کرده و هم بزنید . اکنون آماده سرو کردن است .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مواد لازم:
پاستا یک بسته
قارچ 250 گرم
کلم بروکلی 200 گرم
فلفل دلمهای رنگی و پیاز بزرگ از هر کدام یک عدد
سیر دوحبه
سس سویا سه قاشق سوپخوری
سرکه بالزامیک و روغن زیتون از هر کدام دو قاشق سوپخوری
تخم گشنیز نصف قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
پیاز و فلفل دلمهای را به صورت نوارهای باریک خرد کرده سپس آنها را کمی تفت دهید. قارچ را هم خرد کرده و تفت دهید،کلم بروکلی را حدود پنج دقیقه با آب و نمک پخته و سپس تفت دهید. سیر خردشده را هم کمی تفت داده به صورتی که تغییر رنگ ندهد. همه مواد را با هم مخلوط و ظرف بزرگی را پر از آب کرده نمک و روغن بریزید. پس از این که به جوش آمد پاستا را ریخته و به مدت 20 دقیقه بجوشانید. سپس آبکش کرده وآن را در تابه حرارت دهید. همه موادی را که قبلا آماده و مخلوط کردهاید را به آن افزوده و خوب هم بزنید.سس سویا و بالزامیک را با روغن زیتون و تخم گشنیز مخلوط کرده و بر روی آن بریزید و خوب هم بزنید. سپس در ظرف مورد نظر ریخته در صورت تمایل کمی پنیر گودا یا پارمسان روی آن رنده کرده و سرو کنید.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ماکارونی گوشت گوساله
مواد لازم برای چهار نفر :
روغن - دو قاشق غذاخوری
سیر ساطوری شده - چهار حبه
پیاز، ریز خرد شده - یک عدد
استیک گوساله نازک خرد شده - 500 گرم
ماکارونی آبکشی شده - 250 گرم
سس سویا - دو قاشق غذاخوری
جوانه لوبیا یا گندم - 110 گرم
هویج خلالی نازک شده - دو عدد
فلفل قرمز تند، حلقه شده - دو عدد
پیازچه، درشت خرد شده - دو شاخه
زیره - نصف قاشق چایخوری
زردچوبه - یک قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی - یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل - به میزان لازم
طرز تهیه :
روغن را در تابه حرارت دهید، سیر و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شوند. زردچوبه، زیره، سس سویا و گوشت را درون تابه بریزید و هم بزنید. در تابه را ببندید تا گوشت با حرارت کم بپزد. اگر لازم بود کمی آب در آن بریزید.وقتی گوشت پخت و به روغن افتاد بقیه مواد را به آن اضافه و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.پنج دقیقه بعد غذا آماده است و میتوانید آن را سرو کنید.