انواع سالاد
مواد لازمکاهو پیچ خردشده 10 برگ
کاسنی خردشده پنج برگ
کاهو بنفش برای تزئین به میزان لازم
پنیر لیقوان خردشده دو قاشق سوپخوری
کشمش یک قاشق سوپخوری
روغن زیتون سه قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و سس بالزامیک به میزان لازم
طرز تهیه
کاهو پیچ، کاسنی، کشمش، روغن زیتون، نمک و فلفل را داخل ظرف ریخته و هم میزنیم و داخل ظرف سرو سالاد میریزیم. سپس کاهو بنفش را به شکل گرد در آورده وسط ظرف سالاد گذاشته، پنیر خردشده را روی سالاد به صورت نامنظم میریزیم و کمی سس بالزامیک روی سالاد ریخته و سرو میکنیم.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مواد لازم
لوبیا سبز 100 گرم
خیارشور و هویج از هر کدام 100 گرم
سیبزمینی 200 گرم
آبلیمو و سس مایونز به میزان لازم
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
لوبیاهای شسته و از وسط دو نصف شده را در آب جوش میریزیم و به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم میپزیم. لوبیا را پس از این که در سبد ریختیم فورا در آب سرد میریزیم تا رنگ لوبیاها سبز بماند. هویج را هم نیمپز و خرد کرده، سیبزمینی را هم پس از پختن خرد میکنیم. خیارشور خردشده، هویج، لوبیاسبز و سیبزمینی را مخلوط میکنیم. با استفاده از سس مایونز، آبلیمو، نمک، فلفل و روغن زیتون هم مقداری سس درست کرده و روی سالاد میریزیم و خوب مخلوط میکنیم، سالاد را به مدت یک ساعت در یخچال گذاشته سپس سرو میکنیم.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بادنجان قلمی چهار عدد
ماست معمولی یا موسیر دو پیمانه
روغن زیتون نصف پیمانه
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
بادنجانها را در فر یا روی حرارت اجاق کباب کرده پوست آنها را بگیرید. در ظرف گودی قرار داده روی آن روغن زیتون و کمی نمک اضافه کرده و به کمک گوشتکوب یا یک قاشق چوبی، بادنجانها را کاملا له کنید. سپس ماست را اضافه کرده و خوب با بادنجانها مخلوط و در ظرف ریخته، سطح آن را تزئین کنید.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مواد لازم
نان تست مکعبیشده 300گرم
سرکه بالزامیک دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون پنج قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زیتون بی دانه به میزان لازم
گوجهفرنگی درشت خردشده 700 گرم
خیار متوسط و فلفل دلمه ای و پیاز قرمز کوچک از هر کدام یک عدد
سیر یک حبه
طرز تهیه
یک سالاد خوشمزه و سالم که در ایتالیا پرطرفدار است و مطمئنم که شما هم از آن خوشتان میآید. ابتدا نانها را داخل فر میگذاریم تا برشته شود. در ظرف گودی تمام مواد را با هم مخلوط کرده رویش را با سلفون میبندیم و به مدت 30 دقیقه در یخچال میگذاریم تا طعمها با هم آمیخته شود.
هنگام سرو سالاد، نانها را اضافه کرده و به آرامی هم میزنیم و آن را با زیتون تزئین میکنیم.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مواد لازم
برگ اسفناج 10 برگ
کلم بنفش خردشده چهار قاشق سوپخوری
فیله گریپفروت 10 تکه
روغن زیتون سه قاشق سوپخوری
آب پرتقال یک پیمانه
کاهو و کنجد به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
کلم را کف ظرف ریخته برگهای اسفناج را با فیله گریپفروت به صورت لایه لایه میچینیم. آب پرتقال را روی مواد ریخته، روغن زیتون و سرکه بالزامیک را اضافه میکنیم. کاهو را خرد کرده کمی کنجد روی سالاد میریزیم و در صورت نیاز نمک و فلفل را اضافه میکنیم.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مواد لازم
سیبزمینی پخته شده یک کیلوگرم
کره 100 گرم
لبو و گل کلم پخته شده از هر کدام نیم کیلوگرم
شیر یک پیمانه
هویج و نخود فرنگی پختهشده از هر کدام نیم کیلوگرم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
سیبزمینیها را کوبیده با کره، شیر و مقداری نمک و فلفل مخلوط کرده و به صورت پوره در میآوریم. همه سبزیها را جداگانه پوره کرده و درون قالب را کیسه نایلونی گذاشته، به ترتیب پوره سیبزمینی و پوره هویج را ریخته و مواد را با پشت قاشق فشرده میکنیم. دوباره کمی پوره سیبزمینی را روی لایه هویج میریزیم و فشرده میکنیم. از پوره نخودفرنگی یک لایه روی مواد میریزیم و یک لایه نازک پوره سیبزمینی اضافه و فشرده میکنیم. پوره گل کلم و لبو را هم به همین صورت به لایهها اضافه میکنیم وسط آنها پوره سیبزمینی میریزیم (از پوره سیبزمینی برای چسبیدن مواد و نگه داشتن لایهها استفاده میشود.)
لبههای نایلون را روی هم آورده، ظرف را به مدت دو ساعت در یخچال میگذاریم. سپس آن را خارج کرده و در ظرف مورد نظر بر میگردانیم و نایلون را از روی آن جدا میکنیم.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مواد لازم
پاستای صدفی نصف بسته
سس مایونز چهار قاشق غذاخوری
آویشن نصف قاشق چایخوری
سینه مرغ 100 گرم
پودر سیر 1/4 قاشق چایخوری
پیازچه شش ساقه
نمک، فلفل سیاه و آبلیمو به میزان لازم
طرز تهیه
پاستا را در آبجوش ریخته، پس از پخته شدن در آبکش میریزیم. سس مایونز، نمک، آویشن و پودر سیر را در کاسهای هم زده و پاستا را درون آن میریزیم وکاملا مخلوط میکنیم. سینه مرغ را خرد کرده، در کمی روغن سرخ میکنیم و آن را روی پاستا ریخته و سالاد را با پیازچه خردشده تزئین میکنیم.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مواد لازم
قارچ 400 گرم
کنسرو نخودفرنگی یک قوطی
گوجهفرنگی یک عدد
ذرت 100 گرم
پیازچه 20 عدد
خیار یک عدد
جعفری خردشده پنج قاشق غذاخوری
لیموترش یک عدد
کرفس یک ساقه
روغن زیتون، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا قارچ و پیازچه را خرد کرده و با ذرت، نخودفرنگی و جعفری مخلوط میکنیم. سپس به آن کمی روغن زیتون، نمک و فلفل اضافه و با گوجهفرنگی، خیار و ساقه کرفس تزئین میکنیم.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مواد لازم
سیب و خیار و هویج از هر کدام دو عدد
آناناس نصف قوطی
سس مایونز 100 گرم
آبلیمو به میزان لازم
طرز تهیه
سیب را چهار قسمت کرده و اسلایس میکنیم.سپس بر روی آن کمی آبلیمو ریخته تا سیاه نشود. خیار، هویج و آناناس را هم خرد کرده و با سیب مخلوط میکنیم. کشمشها را هم چند دقیقه در آب خیس کرده و بعد به مواد افزوده، با سس مخلوط میکنیم و دو ساعت در یخچال استراحت میدهیم.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مواد لازم
کاهو یک بوته
خیار یک عدد
گوجهفرنگی دو عدد
پیاز یک عدد
ریحان تازه (پودر ریحان) به میزان لازم
آبلیمو دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون نصف پیمانه
طرز تهیه
خیار، کاهو و پیاز را به صورت ریز خرد کرده و گوجه را به شکل گل در آورید. سپس کاهو را در ظرف مورد نظر ریخته، پیاز را روی آن بریزید و با خیار و گوجهفرنگی تزئین کنید.
جهت سس آن میتوانید روغن زیتون، آبلیمو و ریحان را با هم مخلوط کرده و روی سالاد بریزید.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مواد لازم
کلم بروکلی 100 گرم
کلم بروکسل 100 گرم
گل کلم 100 گرم
خیارشور 50 گرم
گوجه گیلاسی 100 گرم
ذرت دو قاشق سوپخوری
سس فرانسوی دو قاشق سوپخوری
سس خردل یک قاشق سوپخوری
آبلیمو و نمک به میزان لازم
طرز تهیه
کلمها و خیارشور را ریز خرد میکنیم، ذرت و گوجهها را به کلمهای ریز شده اضافه میکنیم. آنگاه سس فرانسوی و سس خردل را با کمی آبلیمو و نمک مخلوط کرده ، به سالاد اضافه میکنیم سپس به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت میدهیم و بعد سرو میکنیم.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مواد لازم
فلفل دلمهای سه الی چهار عدد
گوجهفرنگی سه الی چهار عدد
جعفری یک یا دو ساقه
هویج یک عدد
پیاز یک عدد
نمک و اریگانو به میزان لازم
روغنزیتون سه قاشق سوپخوری
طرز تهیه
پیاز را به صورت نیم حلقه خرد میکنیم. فلفل دلمهای، گوجه و جعفری را نیز خرد و هویج را رنده میکنیم. این مواد را در یک ظرف ریخته و به آن نمک، روغنزیتون و اریگانو اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مواد لازم
هویج 400 گرم
روغنزیتون سه قاشق سوپخوری
سرکه سفید سه قاشق سوپخوری
زیتون سبز 200 گرم
زیتون سیاه 100 گرم
اریگانو یک قاشق سوپخوری
سیر حلقهشده چهار حبه
آب، جعفری و نمک به میزان لازم
طرز تهیه
هویجها را شسته و با آب میگذاریم به مدت 20 دقیقه بپزد. زمانی که هویجها پخته شدند کمی صبر میکنیم تا سرد شوند بعد آنها را پوست میگیریم و به صورت حلقهای خرد میکنیم.
آنگاه هویج، زیتون سیاه، سبز و سیر را نیز در یک ظرف قرار داده و بقیه مواد را نیز به آن اضافه و مخلوط میکنیم. سالاد آماده است.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مواد لازم
ژامبون مرغ خردشده 100 گرم
کوکتل پنیری خردشده 100 گرم
نخودفرنگی پختهشده 100 گرم
هویج پختهشده دو عدد
سسمایونز نصف پیمانه
آبلیمو دو قاشق غذاخوری
تخممرغ آبپز خردشده دو عدد
نمک به میزان لازم
خیار برای تزئین دو عدد
تربچه برای تزئین دو عدد
ماست نصف پیمانه
طرز تهیه
ابتدا ژامبون خردشده، کوکتل، نخودفرنگی، هویج، ماست، سس، آبلیمو، تخممرغ و نمک را با هم مخلوط کرده و در ظرف مورد نظر میریزیم، آنگاه چهار ورق ژامبون را به صورت قیف پیچیده و اطراف ظرف قرار میدهیم و داخل ژامبونها را با مواد سالاد پر میکنیم و روی سالاد را با خیار و تربچه تزئین می کنیم.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مواد لازم
کاهو پیچ یک عدد
خیار دو عدد
گوجهفرنگی دو عدد
کلم قرمز نصف لیوان
تخممرغ پخته دو عدد
فلفل دلمهای یک عدد
روغنزیتون یک قاشق غذاخوری
لیموترش دو عدد
ذرت یک پیمانه
طرز تهیه
ابتدا کاهو پیچ را به چهار قسمت برش میزنیم و آن را باز میکنیم، بقیه مواد را به غیر از تخممرغ جداگانه خرد کرده و با آب لیموترش و روغنزیتون مخلوط میکنیم و داخل کاهوهای چهار قسمت شده میریزیم و روی آن را سس میریزیم. در انتها تخممرغ را از وسط دو نیم کرده و روی سالاد میگذاریم.
مواد لازم سس
سس مایونز یک قاشق غذاخوری
ماست دو قاشق غذاخوری
فلفل سیاه نصف قاشق غذاخوری
سبزی معطر، شکر و نمک به میزان لازم
طرز تهیه
تمامی مواد را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شوند.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مواد لازم
پیازچه خرد شده نیمکیلوگرم
خیارشور 250 گرم
سیبزمینی پخته و نگینی خردشده یک ونیم کیلوگرم
سس مایونز، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
سیبزمینی را با خیارشور، پیازچه، فلفل و سس مخلوط کرده در یخچال قرار میدهیم. پس از گذشت یک ساعت آن را برای سرو کردن از یخچال خارج میکنیم.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مواد لازم
کنسرو ذرت شیرین 425 گرم
قارچ 500 گرم یا یک کنسرو بزرگ
ماست نصف پیمانه
آبلیمو دو تا سه قاشق سوپخوری
سس مایونز نصف پیمانه
رب گوجهفرنگی نصف قاشق سوپخوری
شکر یک قاشق چایخوری (طبق ذائقه و دلخواه)
کره یک قاشق سوپخوری
روغنزیتون یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
قارچها را بشویید و به صورت ورقههای عمودی خرد کنید و با دو تا سه قطره آبلیمو مخلوط کنید تا سیاه نشود و با کمی کره سرخ کنید تا آبش کاملا کشیده شود. در صورت استفاده کنسرو، قارچ دکمهای استفاده کنید سپس کنسرو ذرت شیرین را داخل آبکش ریخته تا آب آن جدا شود. بعد به آن مقداری نمک و روغنزیتون اضافه کنید.
طرز تهیه سس سالاد
سس مایونز را بزنید تا یکنواخت شود سپس ماست را به آن بیفزایید و به خوبی مخلوط کنید. بعد آبلیمو، رب گوجهفرنگی، نمک، فلفل و شکر را اضافه کرده و با چنگال خوب بزنید تا سس یکنواخت شود.
حالا قارچ و ذرت را مخلوط کرده وسس را بیفزایید و مخلوط کنید. در صورت تمایل میتوانید سس این سالاد را تند مصرف کنید.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مواد لازم
ماهی سفید بخارپز شده یک عدد
کرفس خرد شده دو ساقه
پیاز خرد شده نصف عدد
سس مایونز سه قاشق غذاخوری
خامه ترش یا ماست چکیده سه قاشق غذاخوری
کاهو یک بوته
جعفری خرد شده دوقاشق چایخوری
نمک، فلفل و آبلیمو به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا پوست و استخوان ماهی راگرفته و گوشت آن را تکهتکه کنید. سپس آن را درون ظرفی ریخته، بعد کرفس، پیاز، سس مایونز یا خامه ترش یا ماست چکیده را به همراه آبلیموی تازه به آن بیفزایید و هم بزنید. بعد، نمک و فلفل را میافزاییم.
آنگاه کاهوهای شسته شده را درون ظرف موردنظر بچینید و سالاد ماهی آماده شده را روی آنها بریزید سپس، موادمان را با مقداری جعفری خرد شده مخلوط میکنیم. این سالاد را به صورت سرد میل کنید. همچنین میتوانید به عنوان یک شام مناسب به همراه مقداری نان سرو کنید.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مواد لازم
خیارشور 150 گرم
کاهو یک بوته
فیله گوجهفرنگی یک عدد
تخممرغ دو عدد
تنماهی یک قوطی
لوبیا چیتی پخته شده 50 گرم
فلفلدلمهای خرد شده نصف عدد
سس مایونز نصف پیمانه
آبلیمو پنج قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
کاهو را ریز خرد کرده و داخل ظرف مورد نظر ریخته، سپس تخممرغ را آبپز کرده، رنده میکنیم و بعد روی کاهو میریزیم، باقیمانده مواد را به صورت تزئینی روی آن خواهیم ریخت.
ابتدا باید سس مایونز با آبلیمو مخلوط شود، سپس نمک و فلفل به آن افزوده، روی سالاد میریزیم و بعد از یک ساعت سرو میکنیم.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مواد لازم
برنج نصف پیمانه
مرغ نصف سینه
سیبزمینی چهار عدد
هویج دو عدد
لبو دو عدد
شوید پنج ساقه
گل کلم 100 گرم
ژلاتین دو قاشق غذاخوری
آب یک و نیم لیوان
سس مایونز پنج قاشق غذاخوری
سرکه یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا برنج، سیبزمینی، مرغ و سبزیها را به غیر از شوید به صورت جداگانه بپزید. سپس برنج و سیبزمینی پخته را خوب با هم مخلوط میکنیم، سس مایونز و سرکه را خوب با هم مخلوط کرده و در ظرفی جدا به موادتان بیفزایید، بعد مرغها را ریشریش کرده، داخل مواد ریخته، نمک و فلفل را اضافه کرده و کنار بگذارید، در ظرفی دیگر ژلاتین را در آب حل کرده و به روش بنماری بگذارید تا باز و شفاف شود، قالب موردنظرتان را انتخاب کرده با آب سرد بشویید سپس یک بند انگشت از قالبتان را با ژلاتینی که آب کرده بودید، پر کنید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود. آنگاه سبزیها را به آرامی روی ژله قرار دهید و مجددا روی آن را با ژلاتین پر کرده و کمی صبر کنید، بعد به صورت فشرده موادتان را روی سبزیها قرار دهید و به مدت پنج ساعت داخل یخچال قرار دهید، حالا سالادتان آماده سرو است.