خوراک ماهی و سبزی
مواد لازم:
گوشت ماهی و برگ کاهو
ادویه ها:
سس سویا، سیر، پیاز، شکر، نمک، فلفل سیاه و زنجبیل
طرز تهیه:
1- گوشت ماهی را به مدت 30 دقیقه در نمک و فلفل سیاه بخوابانید.
2- برای تهیه سس مورد نیاز مقداری سس سویا، سرکه و شکر و مقداری آب را در یک کاسه بریزید.
3- برگ های کاهو را بشویید و در ظرفی کنار بگذارید.
4- پیاز و زنجبیل را خرد کنید. مقداری روغن در قابلمه بریزید و پیاز و زنجبیل خرد شده را تفت دهید و گوشت را هم اضافه کرده و سرخ کنید تا رنگ دو طرف آن طلایی شود.
5- گوشت را برداشته و در ظرفی کنار بگذارید.
6- سس آماده شده را در ظرف بریزید و بجوشانید.
7- گوشت ماهی را دوباره اضافه کنید و سرخ کنید تا وقتی که سس را جذب کند. ماهی را برداشته و روی برگ کاهو بگذارید، غذا آماده است.