آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

تبلیغات
طبقه بندی موضوعی

دمپختک ( غذای اصیل تهرونی )

دمپختک


مواد لازم:

لپه باقالای زرد یک پیمانه

برنج دو پیمانه

زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده در صورت تمایل

پیاز یک عدد

کره 50 گرم


طرز تهیه:

۱- پیاز را به همراه زردچوبه تفت میدهیم و وقتی سرخ شد باقالی ها را به آن اضافه میکنیم

نکته: باقالی زرد را از قبل خیس میکنیم (۱ ساعت)


دمپختک


۲-پس از ۵ دقیقه تفت باقالی ها ۳ پیمانه آب اضافه میکنیم

۳-وقتی باقالی ها پخت برنج و نمک وکره را به مواد اضافه میکنیم


دمپختک


وقتی برنج دم کشید در دیس میچینیم و سرو میکنیم


هووووووووووووووم این پلو با ترشی خیلی محشره


آموزش آشپزی |

آجیل پلو

ته چین زعفرانی

ته چین

پلو ماهی قالبی

قارچ پلو

پخت ته چین

ته دیگ پلو

دمی باقلا

ته چین طلایی

عکس ته چین

ته چین پلو

شیرین پلو

غذای ایرانی

نخود پلو با کشمش

تاک پلو

پلو قهوه ای با سبزیجات

دمپختک

روش پخت ته چین

غذای اصیل ایرانی

طرز تهیه غذای محلی

طرز تهیه ته چین

ته چین والک

پلو قالبی

چلو مرغ

ته دیگ

برنج لیمو ترش

ته چین مرغ

غذای محلی

برنج با سس گشنیز و لیمو

نظرات  (۳)

من درست کردم خیلی خوشمزه است از زحمات شما متشکرم
ممنون از مطالب آموزش آشپزی که در سایت قرار دادید استفاده کردم عالی بود ممنون.
سایت فوق العاده و عالی ای دارید منکه از آموزش هایی که قرار دادید استفاده های زیادی کردم و غذاهایی که با این دستور های پخت که درست کردم همه از دم خوشمزه شده بودن امیدوارم که همیشه مطالب بروز قرار بدید.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی