آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

تبلیغات
طبقه بندی موضوعی

خورشت قارچ و تخم مرغ

خورشت قارچ و تخم مرغ


 مواد لازم برای چهار نفر:

فلفل دلمه‌ای و پیاز خلال‌شده از هر کدام یک عدد
قارچ حلقه‌شده 20 عدد
آبلیمو 1/4 پیمانه
تخم‌مرغ یک عدد
رب گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری
عصاره مرغ یک عدد
آب یک و نیم پیمانه
روغن به میزان لازم

 طرز تهیه:

قارچ ‌ها را در تابه ریخته و آبلیمو را اضافه کنید. در تابه را ببندید تا آب میان بافتی قارچ خارج و خشک شود. سپس مقدار کمی روغن اضافه کنید تا قارچ تفت بخورد.
در تابه‌ای دیگر فلفل دلمه‌ای را با مقداری روغن تفت دهید تا کمی نرم شود. سپس پیاز را اضافه کرده و بگذارید با هم تفت بخورد. رب، آب و عصاره مرغ را افزوده تا جوش بیاید. در این زمان قارچ را اضافه کنید و با در بسته 30 دقیقه بگذارید تا جا بیفتد و بعد تخم‌مرغ را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا تخم‌مرغ در یک جا سفت نشود و بعد از سه دقیقه خورش آماده سرو است. این غذا را می‌توان با برنج و نان سرو کرد.

آموزش آشپزی |

فواید ماهی

آموزش تهیه غذاهای فرنگی

دلمه گوجه فرنگی

دلمه فلفل

غذاهای ایرانی

خورش قارچ و تخم مرغ

آموزش غذاهای فرنگی

طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی

انواع ماهی

غذاهای ایرانی و سنتی

ماهی

غذاهای محلی

آموزش تهیه انواع غذاهای فرنگی و ایرانی

دلمه برگ مو

آموزش پخت ماهی

انواع غذاهای سنتی

دلمه

انواع غذاهای فرنگی

خواص روغن ماهی

انواع غذاهای محلی

انواع خورشت

غذاهای فرنگی

خورشت

دلمه با برگ کلم

انواع غذاهای فرنگی و ایرانی

انواع غذاهای ایرانی و محلی

انواع غذاهای ایرانی

طرز تهیه ماهی سرخ شده

نظرات  (۱)

ممنون...
خوشمزه اس واقعا؟؟؟؟؟

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی