آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

تبلیغات
طبقه بندی موضوعی
روش پخت سوپ
سوپ تره فرنگی

(سفره افطار)
سوپ تره فرنگی

مواد لازم برای ۸نفر :


کره ۳قاشق غذاخوری


سیب زمینی خرد شده ۵ پیمانه


تره فرنگی خرد شده ۴عدد متوسط


نمک و فلفل به میزان کافی


آب مرغ ۴پیمانه


خامه یک پیمانه


پیازچه خرد شده ۳قاشق غذاخوری



روش پخت:
سیب زمینی، تره فرنگی، نمک و فلفل را در کره تفت دهید و بگذارید روی حرارت ملایم به مدت ۱۰دقیقه بپزد. آب مرغ را به مواد اضافه کنید تا جوش بیاید، حرارت را کم کنید، ظرف را بپوشانید و بگذارید به مدت ۲۷دقیقه بپزد. در این مرحله خامه را اضافه کنید و زیر آن را خاموش کنید. مواد را در چند مرحله در غذاساز بریزید تا به شکل پوره دربیاید. سوپ را دوباره داغ و سرو کنید. 


سوپ تره فرنگی

سوپ تره فرنگی

سوپ تره فرنگی

زهره لطف الهی |

روش پخت سوپ تره فرنگی

سوپ ایرانی

سوپ

سوپ تره فرنگی برای سفره افطار

سفره افطار

سوپ مقوی

طرز تهیه سوپ تره فرنگی

سوپ و آش

سوپ تره فرنگی

سوپ برای سفره افطار

سوپ خوشمزه

سفره افطاری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی